Populaire behandelingen

Kies uit 14 salons met massagesalons in de buurt van Zandberg, Breda

innerZense massage experience Breda

5,0
3 reviews
Ginnekenweg, Breda
Laat zien op de kaart
Deel massage 30 minuten 30 min
€47
Sportmassage 60 minuten1 u
€69
Klassieke massage 60 minuten1 u
€69
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
13:0022:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Professionele en ontspannen sfeer.

Het team: Monique Valoes.

Gespecialiseerd in: innerZense massage experience Breda van Monique Valoes is gespecialiseerd in diverse (holistische) massages. Je kunt er terecht voor ontspanningsmassages, sportmassages, energetische massages en cupping. Een massage biedt vele voordelen. Het kan je helpen om te ontspannen en om je bewust te maken van je lichaam. De aanraking van handen en de aandacht werkt rustgevend en brengt je in contact met jezelf en je gevoel. Daarnaast ondersteunt een massage bij het herstel van je spieren en bevordert het de doorbloeding. Kom zelf ervaren wat een massage voor jou kan betekenen. De massage wordt altijd afgestemd op je wensen, die we vooraf bespreken. Al sinds haar jeugd is Monique gefascineerd door het menselijk lichaam en hoe geniaal alle lichaamssystemen op elkaar inwerken. Hoewel het leven haar in een andere richting leidde, koos ze er uiteindelijk voor om haar hart en mijn passie te volgen. Met een achtergrond in sportmassage, holistische massage en coaching, combineert ze nu het lichaamswerk van massage met de kracht van coaching. Ze verwelkomt je graag bij haar massagepraktijk innerZense, waar ze haar kennis en ervaring inzet om je te helpen ontspannen, herstellen en je lichaam en geest weer in balans te brengen. Dus ben je sportief, ben je uitbehandeld bij de fysiotherapeut of wil je gewoon een ontspannende massage ervaren of kado geven, maak dan een afspraak voor een innerZense massage experience.

Openbaar vervoer: Bushalte Breda, Frankenthalerstraat.

Extra's: Een heerlijk moment voor jezelf.

House of The Rising Sun

4,9
136 reviews
Ginnekenweg, Breda
Laat zien op de kaart
Thermo Coagulatie tot 15 minuten 15 min
€27,50
Thermo Coagulatie tot 30 minuten 30 min
€45
Bindweefselmassage 30 min
€45
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
08:3021:30
DiDinsdag
08:3021:30
WoWoensdag
08:3021:30
DoDonderdag
08:3021:30
VrVrijdag
08:3021:30
ZaZaterdag
08:3021:30
ZoZondag
Gesloten

House of the Rising Sun Holistische beauty & wellness Salon van Sandra Alida Broeks Je huid is als een dagboek; diep gelaagd, blij en gezond of getekend en vol herinneringen. Wij lezen graag met je mee! Een uniek beauty huis waar je jezelf kan zijn en je kan laten onderdompelen in rust en luxe. Huidverzorging in zijn meest pure vorm en waar alleen de allerbeste huid verbeterende behandelingen aangeboden worden. Waar positieve zuivere energie voorop staat en we alle tijd voor je nemen. NO BEAUTY WITHOUT TRUTH. Schoonheid gaat zo veel verder dan alleen de buitenkant, gelukkig worden we daar met zijn allen meer en meer bewust van. Voel je je goed en ben je in balans dan is dat te zien aan je huid. Aan je huid is af te lezen hoe gezond je van binnen bent, zowel lichamelijk als geestelijk. Op al deze vlakken bieden wij jou de beste begeleiding. Als jij daar voor open staat, alles is namelijk goed. Naast heerlijke behandelingen die je huid doen stralen, massages die je laten zweven, bieden we ook huid verbeterende behandelingen aan, permanente make up en fine line tatoeage, ook een massage therapeut en een orthomoleculair therapeut, zijn er voor jou in THE HOUSE OF THE RISING SUN. Wij gaan veel verder dan alleen de verzorging van de huid aan de buitenkant.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte: Breda, Frankenthalerstraat.

Het Team: Sandra Broeks, Debby Stijntjes & Monique Valoes.

Wat we leuk vinden aan de salon:

Sfeer: Professionele en ontspannen sfeer.

Gespecialiseerd in: Gezicht.

Merken en producten: Karmameju en Maria Akerberg ( scandinavische ) [comfort zone] Eqology partner ( Noorse supplementen).

De extra’s: Gratis parkeermogelijkheden, vegan, biologische en natuurlijke producten.