Nagelstudio's en nagelstylisten
Populaire behandelingen

Kies uit 100 salons met nagelstudio's en nagelstylisten in Den Haag

Holyfeet

4,8
31 reviews
Laan van NOI, Den Haag
Laat zien op de kaart
Verwijderen Gellak 20 min
€5
Gellak op tenen 20 min
€15
Pedicure basis 45 min
€25
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
18:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Holyfeet richt zich op het geven van persoonlijke aandacht en straalt een warme, moderne en gezellige sfeer uit.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Holyfeet bevindt zich recht tegenover het station Den Haag Laan van NOI in het SoZa gebouw. Zeer goed bereikbaar met auto, fiets en OV en de A12 ligt op een steenworp afstand. Tram 3, 4, 34 en metro E rijden zeer geregeld en stoppen allen voor de deur.

Het team: Het team bestaat op het moment alleen uit één persoon, Chenna. Zij is inmiddels 2 jaar bezig met pedicure. In het afgelopen half jaar heeft ze veel ervaring mogen opbouwen in een gedeeltelijke pedicurepraktijk waar ze al vele Treatwell klanten heeft mogen ontvangen met mooie reviews!

Gespecialiseerd in: Holyfeet is een cosmetische pedicure. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in de spa ontspanningspedicure, massage en voeten scrub. Ook brengen ze gellak op de teennagels aan om de klanten mooi verzorgende voeten te bezorgen.

Merken en producten: Onder andere Orly, Pinkgellak en Gehwol

Extra’s: Bij binnenkomst ontvang je een glaasje bubbels (zonder alcohol) voor een warm welkom. Uiteraard mag een glaasje water of een kopje thee ook. Holyfeet is kind en rolstoelvriendelijk.