Nagelstudio's en Nagelstylisten
in de buurt van Joan Mirostraat, Utrecht
Nagelstudio's en nagelstylisten
Populaire behandelingen

Kies uit 9 salons met nagelstudio's en nagelstylisten in de buurt van Joan Mirostraat, Utrecht

LACQUE by Marbies

4,8
71 reviews
Utrecht
Laat zien op de kaart
Thuissalon
Verwijderen incl. Nagelversteviging (BIAB/Fiberbase) incl. Gellak 50 min
€45,95
Gellak verwijderen incl. Gellak - Manicure (Handen) 50 min
€39,95
Gellak - Voet 45 min
€29,95
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:3017:00
DoDonderdag
15:0020:00
VrVrijdag
09:0016:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Lacque by Marbies is een sfeervolle thuissalon gevestigd in Utrecht Leidscherijn. Je kan ervan verzekerd zijn dat als je de salon verlaat je handen of voeten op en top verzorgd zijn en je nagels in een prachtige kleur zijn gelakt. Je kan bij Lacque by Marbies terecht voor bruidsnagels, verscheidende nagel versteviging behandelingen, hand spa ontspanningsbehandeling en een natuurlijk een mooie kleur gellak. Laat je in de watten leggen en verlaat de salon met een compleet nieuwe look.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Met openbaar vervoer te bereiken met bus 28 vanaf halte Eerste Westerparklaan slechts enkele minuten wandelen vanaf de bushalte.

Het team:
Marianne werkt met passie en enthousiasme, ze luistert naar je wensen en heeft jaren ervaring met gel/gellak /nagelverstevigingen en kan zich gerust specialist in deze behandelingen noemen. In de salon hangt een warme en persoonlijke sfeer, waar je zowel kwaliteit als gezelligheid kan verwachten.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: In de salon hangt een warme en persoonlijke sfeer, waar je zowel kwaliteit als gezelligheid kan verwachten.
  • Gespecialiseerd in: Nagelbehandelingen.
  • Merken en producten: Er wordt met een hoogwaardige merken gewerkt zoals Ugly Duckling en Semilac. Regelmatig wordt de collectie kleuren aangevuld met nieuwe trendy kleuren.
  • De extra’s: Makkelijk te bereiken met de auto en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

HuidVisie

5,0
53 reviews
Vleuten, Utrecht
Laat zien op de kaart
GelColor handen + verwijderen 45 min
€49,50
GelColor voeten 30 min
€32,50
Pedicure 30 min
€36,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Je mag best wat van ons verwachten. Ons uitdagen. Daar houden we van, het motiveert ons. Als team van huidspecialisten ontwikkelen we ons continu: de ontwikkelingen bij merken waarmee we werken, vertalen we naar een passende behandeling voor jou. We leren nieuwe technieken en methodes, en ontdekken nieuwe producten en behandelingen. We combineren professionele nieuwsgierigheid met een persoonlijk passie voor huidverzorging en -verbetering. Alles vanuit een voorliefde voor écht goede producten en wat we daarmee kunnen bereiken. Zo proberen we je altijd weer te verrassen, zelfs als je hier al jaren komt. Meer dan ontspanning is mooier dan je denkt: Sterker nog: juist door die langdurige relatie, snappen we als geen ander wat je nodig hebt. En wat niet. En dat gaat verder dan alleen een huidbehandeling. Goede verzorging is allang niet meer alleen maar ontspanning en gaat dieper dan de huid. Het is mooi zijn op meerdere vlakken. Van binnen en van buiten. Het geeft je energie en duurzaam zichtbaar resultaat. Onze technische vaardigheden zijn waarvoor je binnenkomt, maar de persoonlijke klik is waar je voor terugkomt. Daar investeren we graag in, want daar beleven wij plezier aan.

Merken en producten: IK Skin Perfection, DMK, Pascaud, beMineral, Marc Inbane, Vitakruid, ScKIN Nutrition, Kynd Mynded.

Het team: Daniëlle: Eigenaar, Senior Huidspecialist, Orthomoleculair Therapeut, Expert DMK Paramedische Huidrevisie, MicroNeedling, HydraFacial en Natural Face Lifting. Ingrid: Eigenaar, Senior Huidspecialist, Orthomoleculair therapeut, Expert DMK Paramedische Huidrevisie, MicroNeedling, HydraFacial en Lashlift. Gina: Medior Huidspecialist, Expert MicroNeedling, HydraFacial DMK Paramedische Huidrevisie, Browlift. Eline: Junior Huidspecialist, Expert Lashlift, GelColor, Natural Face Lifting.

Gespecialiseerd in: Huidverbetering op hoog niveau. Onze expertise is gebaseerd op jarenlange ervaring, voortdurende professionele ontwikkeling en het vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor verschillende huidproblemen. Holistische werkwijze: Het doel van een holistische benadering van huidverbetering is om de natuurlijke balans en gezondheid van de huid te herstellen, en niet alleen te focussen op tijdelijke symptoombestrijding. Ontspanning: Ontdek de perfecte balans tussen het verbeteren van uw huid en het genieten van een welverdiende ontspanning. Kom bij ons echt tot rust tijdens de massage en sluit de behandeling af met een heerlijke zelfgemaakte lekkernij.

Openbaar vervoer: Bus of trein, gratis parkeer gelegenheid voor de deur.

We groeien met je mee: Wij geloven dat als wij plezier hebben in ons werk, we jou het beste kunnen verzorgen. Dat jij je welkom voelt en op onze expertise durft te vertrouwen. Zo leren we jou, jouw huid en je behoefte nog beter kennen. En verandert jouw huid, dan veranderen we mee. We groeien met je mee. Want wat nooit verandert, is de persoonlijk aandacht. We zien jou. En we zien je graag terug!