Nagelstudio's en Nagelstylisten
in Spijkenisse, Zuid-Holland
Elke datum
Nagelstudio's en nagelstylisten
Populaire behandelingen

Kies uit 8 salons met nagelstudio's en nagelstylisten in Spijkenisse, Zuid-Holland

Foxy Looks

5,0
117 reviews
Spijkenisse, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
BiAB - handen (reparatie per nagel door ons gezet/zonder extra's) 20 min
€9,95
Winter ad-on: Warmte pakking of Parafine behandeling 5 min
€13,95
Gellak handen - verwijderen (zonder extra's) 30 min
€14,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
11:0016:00
DiDinsdag
11:0017:00
WoWoensdag
11:0017:00
DoDonderdag
11:0017:00
VrVrijdag
11:0017:00
ZaZaterdag
11:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Foxy Looks is the ‘go to’ salon van Spijkenisse en omstreken.

Bij Foxy Looks staat persoonlijke aandacht, en professionaliteit voorop. We weten als geen ander hoe spannend het kan zijn om voor de eerste keer een nieuwe salon binnen te lopen, en weten hoe lastig het kan zijn in deze drukke tijden om wat ‘me time’ voor jezelf in te plannen in jou drukke bestaan. Daarom hebben we een omgeving gecreëerd waarin je helemaal tot rust komt en kunt herladen. Wij werken daarom graag 1 op 1 om jou alle aandacht te geven dat jij verdient. Samen bespreken we eerst jou wensen, en adviseer ik jou waar nodig om zo voor jou het mooiste resultaat te behalen uit jou treatment.

Als je er goed uitziet, hebben wij goed werk geleverd. We zorgen ervoor dat je de salon verlaat met een geweldige look en een heerlijk gevoel. Jou zelfvertrouwen is onze maatstaf voor succes, en onze eerste prioriteit is om jou dat goede gevoel te bezorgen. We maken u graag nog mooier dan u al bent, en zetten daar waar nodig de puntjes op de 'i'.

Foxy Looks staat voor 'feeling good & confident', we bring out the 'Va va va voom!' in you!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Onze mooie, allround, en professioneel ingerichte beautysalon is gevestigd in Spijkenisse Schenkel, naast het business center Schenkel. Wij zijn heel makkelijk te bereiken met de auto of ov. De metro station Spijkenisse metro centrum is op 7 minuten loopafstand, en de bus stopt op 3 minuten loopafstand om de hoek. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur, en nabije omgeving.

Het team: Virginia heeft meer dan 20+ jaren ervaring in de beauty wereld en is meervoudig national, en international gecertificeerd. Na jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende bekende salons heeft zij in november 2014 de stoute schoenen aangetrokken en haar eigen salon geopend onder de creative naam Foxy Looks.

Virginia heeft een scherpe oog voor detail en schoonheid, en blijft op de hoogte van trends door regelmatig trainingen en gespecialiseerde masterclasses te volgen, om zo haar stijl en vaardigheden constant te vernieuwen en up to date te houden. En dit is dan ook te merken in het eindresultaat.

Merken en producten: In mijn salon vind ik een goede behandeling en hygiëne heel belangrijk. Ik werk uitsluitend met professionele, kwalitatieve, en EU goedgekeurde producten en apparatuur. Hierdoor kan ik de kwaliteit van mijn diensten blijven waarborgen. We werken volgens de RIVM richtlijnen, en zijn uiteraard GGD erkend/goedgekeurd!