Nagelstudio's en Nagelstylisten
in de buurt van Tilburg-Oud-Zuid, Tilburg
Nagelstudio's en nagelstylisten
Populaire behandelingen

Kies uit 8 salons met nagelstudio's en nagelstylisten in de buurt van Tilburg-Oud-Zuid, Tilburg

All In One Beauty & More

5,0
36 reviews
Zorgvlied, Tilburg
Laat zien op de kaart
BIAB verwijderen 30 min
€10
BIAB herstel 1 of 2 nagels 30 min
€3,50
GELLAK herstel 1 of 2 nagels 15 min
€2,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
12:0019:00
DiDinsdag
12:0019:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: De sfeer in de salon is te omschrijven als luxueus en rustgevend met comfortabele meubels, zachte verlichting en rustgevende muziek.

Merken en producten: Builder in a Bottle.

Het team: Kiki is een getalenteerde nagel styliste met een passie voor het creëren van prachtige nagelontwerpen, of gewoon een natuurlijke nagel te creëren. Met haar vaste hand en oog voor detail weet ze elke klant keer op keer te verrassen met schitterende verzorgde nagels. Of je nu op zoek bent naar een subtiel, minimalistisch of clean nail disgn, Kiki kan het allemaal. Haar enthousiasme en vriendelijke persoonlijkheid zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt in haar salon. Bij Kiki kun je niet alleen genieten van een professionele behandeling, maar ook van een gezellig praatje en een warme sfeer.

Gespecialiseerd in: Kiki heeft zich gespecialiseerd in het creëren van natuurlijk verzorgde nagels met een mooi kleurtje, zonder schade aan te brengen aan uw natuurlijke nagels.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Parkeren voor de deur / bus of station universiteit Tilburg.

Extra's: Populaire behandeling BIAB. Maakt elke beschadigde nagel of dunne nagel weer sterk en strak. Met vele nude kleuren is deze behandeling echt een must voor iedereen.