Nagelstudio's en Nagelstylisten
in de buurt van Tolsteegsingel, Utrecht
Nagelstudio's en nagelstylisten
Populaire behandelingen

Kies uit 28 salons met nagelstudio's en nagelstylisten in de buurt van Tolsteegsingel, Utrecht

Nailsbychellebell

5,0
8 reviews
Pijlsweerd, Utrecht
Laat zien op de kaart
+ GELLAK 30 min
€5
MANICURE ONLY 30 min
€30
BIAB VERWIJDEREN 30 min
€15
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: De sfeer in de salon is warm en uitnodigend, met een gezellige ambiance en zorgvuldig uitgekozen muziek die zorgt voor een ontspannend ervaring. Er wordt veel aandacht besteedt aan het creëren van een comfortabele en gastvrije omgeving waar klanten zich direct op hun gemak voelen. Het draait allemaal om het bieden van een hoogwaardige service en een plek waar mensen graag willen zijn.

Producten: In de salon wordt er gewerkt met een aantal bekende en hoogwaardige merken waaronder The Gel Bottle, Ugly Duckling en Young nails. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, waardoor de salon de beste producten kan bieden voor je nagelbehandeling.

Ervaring: De nagelstylist heeft jarenlange ervaring en is heel getalenteerd. Zij is altijd op de hoogte van de nieuwe trends en technieken in de nagelindustrie, zodat ze de best mogelijke service kan bieden.

Specialiteiten: In de salon leggen ze nadruk op professionele manicurebehandelingen. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, van nagelverzorging tot nagelverlenging en nagelontworp. De ervaren nagelstyliste zorgt ervoor dat elke klant met prachtig verzorgde nagels de deur uitgaat.