Nagelstudio's en Nagelstylisten
in de buurt van Zoetermeer
Elke datum
Nagelstudio's en nagelstylisten
Populaire behandelingen

Kies uit 7 salons met nagelstudio's en nagelstylisten in de buurt van Zoetermeer

Vital Skin Clinic

5,0
31 reviews
Bleiswijk, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
Bij te boeken bij gezichtsbehandeling: Epileren 15 min
€10
harsen wangen (bij de gezichtsbehandeling) 15 min
€10
Bij te boeken bij gezichtsbehandeling: Harsen bovenlip of kin 10 min
€10
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
13:0021:00
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0016:30
ZoZondag
Gesloten

Wij werken met drie verschillende pijlers om het beste resultaat te behalen voor jou en jouw huid, ongeacht welke huidbehandeling jij krijgt, hiermee werken we zowel aan optimale ontspanning als aan huidverbetering.

Openbaar vervoer: 400 meter.

Het team: Lotte: Eigenaresse, Huidtherapeut i.o., allround schoonheidsspecialiste, medisch pedicure, orthomoleculair voedingsadviseur. 12 jaar ervaring. Laura: Allround schoonheidsspecialiste, orthomoleculair voedingsadviseur, pedicure. 5 jaar ervaring Priscilla: Schoonheidsspecialiste, pedicure, ScKIN Nutrition expert. 2 jaar ervaring.

Gespecialiseerd in: Wij combineren het beste uit de natuur door het gebruik van etherische oliën en producten met ingrediënten met wetenschappelijk bewezen resultaten. Huidverbetering! Dat is waar wij voor gaan met onze hoogwaardige behandelingen en producten, samen met een holistische aanpak van binnenuit en optimale ontspanning om jouw stress te verminderen.

Merken en producten: pHformula, Marc Inbane, MELINE, ScKIN Nutrition, Vitakruid, Experi Senses.

Extra's: Observ520 huidscan: Een goede analyse is de basis voor het succes van een huidbehandeling. We doen dit zodat we kunnen adviseren wat de meest geschikte behandeling is om jouw huid te kunnen verbeteren. Met de Observ520 maken wij 5 verschillende foto’s van de huid, we nemen hiermee een kijkje in de diepere huidlagen. Hiermee kunnen wij ook zien hoe jouw huidconditie is én vooral wat nog niet met het blote oog te zien is. Met de Observ520 kunnen we zien hoe de kwaliteit van de huidbarrière is, of er pigmentschade aanwezig is en ook wat bijvoorbeeld de oorzaak van jouw acne is.