Ontharen en IPL salons
in Diemen, Amsterdam
Elke datum
Ontharen en ipl salons
Populaire behandelingen

Kies uit 7 salons met ontharen en ipl salons in Diemen, Amsterdam

Luxes Cosmetics

4,8
78 reviews
Diemen, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Vrouwen waxen - Gezicht 15 min
vanaf €18,50
Vrouwen waxen - Armen 15 min
vanaf €24,50
Vrouwen waxen - Navellijn 15 min
€18
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
11:0016:30
WoWoensdag
10:0016:30
DoDonderdag
11:0016:30
VrVrijdag
11:0013:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Wanneer je op zoek bent naar een goede ontharingssalon, dan ben je bij Luxes Cosmetics in Diemen aan het juiste adres. Eigenaresse Abigail werkt vakkundig en zorgt ervoor dat je met een glimlach weer naar buiten loopt. Abigail is namelijk pas tevreden wanneer jij dat bent, en wil je daarom voorzien van een unieke ervaring. Ze gaan hier snel, vakkundig en hygiënisch te werk zodat alle haartjes met de haarwortels en al worden verwijderd.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon is centraal gelegen in Diemen. De salon is goed te bereiken met het openbaar vervoer en slecht enkele minuten verwijderd van busstation Diemen, Pr. Beatrixlaan,

Het team:
Eigenaresse Abigail heeft al 7 jaar waxervaring en is gecertificeerd & gespecialiseerd wat betreft het vak. Abigail heeft jaren in het buitenland gewerkt en nu sinds een paar jaar terug in Nederland en begonnen met een eigen salon en het maken van eigen wax.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: De sfeer van de salon is ontspannen en je voelt er jezelf snel thuis.
  • Gespecialiseerd in: Ontharen van alle lichaamdelen met wax.
  • Merken en producten: Sugar Waxing voor alle huid- en haar types. Abigail werkt uitsluitend met de Luxury Body Wax, een op natuurbasis vervaardigde zachte suiker wax. Hierdoor hou jij geen branderig gevoel over na het waxen!
  • De extra’s: De wax die wordt gebruikt is ook te gebruiken thuis. Producten worden verkocht in de salon maar ook online.
Nieuw

Confidentbeautybar

5,0
62 reviews
Diemen, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Bovenlip 10 min
€7,50
Navellijn 10 min
€10
Onder Rug 15 min
€14,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
13:0019:00
WoWoensdag
14:0018:30
DoDonderdag
14:0019:00
VrVrijdag
11:0021:00
ZaZaterdag
11:0019:00
ZoZondag
11:0017:00

Confident Beauty Bar is een schoonheidssalon met een warme en persoonlijke sfeer waardoor je je snel op je gemak voelt. Laat je verwennen door een van de behandelingen die wij te bieden hebben in de salon en loop de deur uit met een nieuwe frisse look. Hoe heerlijk is het nou om na je wax behandeling, nog even je wenkbrauwen te kunnen doen en om het plaatje compleet te maken wimper extensions aan te brengen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bus 44: Halte Diemerbrug of tram 19: Halte Arent Krijtsstraat

Het team: Eigenaresse Maraya houdt van de juiste persoonlijke aanpak, elke behandeling wordt aan de hand van jouw wensen voldaan. Klantgerichtheid en hygiëne staat namelijk op nummer 1.

Wat we leuk vinden aan de salon: Sfeer in de salon is heel warm en persoonlijk, je wordt er ook door de andere medewerksters goed ontvangen.

Gespecialiseerd in: Al de behandelingen die er op de website en prijzenlijst wordt aangegeven.

Extra’s: Wij staan gevestigd in een kapsalon, die gespecialiseerd is in alle soorten verschillende haar types. Mocht je na je behandeling een afspraak bij mijn collega’s willen plannen voor een knipbeurt etc, ben je namens hun van harte welkom.