Ontharen en ipl salons
Populaire behandelingen

Kies uit 22 salons met ontharen en ipl salons in Limburg

FeelingRelax

5,0
28 reviews
Roermond, Limburg
Laat zien op de kaart
Harsen bovenlip 15 min
€9,50
Harsen kin 15 min
€9,50
Harsen bovenlip en kin 20 min
€17
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
08:3017:00
DiDinsdag
08:3020:00
WoWoensdag
08:3016:00
DoDonderdag
08:3020:00
VrVrijdag
08:3016:00
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Voel je thuis, voel je ontspannen, voel je FeelingRelax

Producten: Klapp, Francie

Ervaringen: Mijn naam is Diana Janssen, geboren in Spaubeek en woonachtig in Roermond. Door de jaren heen heb ik heel veel werkervaring opgedaan in diverse branches. In 2015 heb ik de papieren gehaald voor beroepsmasseuse, wat ik ondertussen alweer jaren met passie uitvoer. Daarnaast ben ik schoonheidsspecialiste en bereid ik mijn kennis uit om behandelingen te geven voor huidproblemen. Nog niet zo lang geleden heb ik de cursus "klankschalen sessie" gevolgd. Deze ga ik ook toepassen bij mijn massages, zodat jullie nog dieper en intenser naar jullie innerlijke rust keren. De keuze is reuze. Maar het belangrijkste is dat jullie je thuis gaan voelen bij mij in de salon. Mijn hobby’s zijn: heerlijk wandelen in de natuur, een terrasje sla ik zeker niet over – mag wel zeggen een Bourgondiër – genieten van mijn tuin, en afspreken met vrienden en vriendinnen. Hopelijk zie ik jullie snel in mijn salon FeelingRelax. Liefs, Diana

Specialiteiten: Bij FeelingRelax heet ik je van harte welkom in mijn oase van welzijn, waar ik geloof dat ontspanning een essentieel ingrediënt is voor een gebalanceerd leven. Mijn salon is geboren uit een diepgewortelde passie om een heiligdom te creëren waar zelfzorg en vernieuwing samenkomen. Bij FeelingRelax omarm ik: Persoonlijke Aandacht: Ik ga verder dan standaardbehandelingen. Ik luister aandachtig naar jouw wensen en stemmen elke sessie af op jouw unieke behoeften. Kwaliteit: Excelleren in elke behandeling is mijn norm. Van rustgevende massages tot verkwikkende gezichtsbehandelingen, ik streef naar perfectie in alles wat ik bied. Vertrouwen: Bij FeelingRelax geloof ik in het opbouwen van vertrouwen. Ik creëer een warme, gastvrije omgeving waarin jij je op je gemak voelt en volledig kunt genieten van de ervaring. Mijn Missie: FeelingRelax heeft als missie om niet alleen stress te verminderen, maar ook om een toevluchtsoord te zijn waar je de drukte van het dagelijks leven achter je kunt laten en een hernieuwde energie kunt vinden.

Vervoer: Bus stop tegenover de salon

Extra's: Binnenkort de NRT therapie , klankschalen, aromatherapie, Guasha therapie

Swiss Allure Roermond

4,8
463 reviews
Roermond, Limburg
Laat zien op de kaart
Streepje buik pakket - 8 behandelingen 5 min
€64,50
Vingers losse behandeling 10 min
€19,50
Tenen losse behandeling 10 min
€19,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Onze kliniek heeft een rijke geschiedenis in het leveren van hoogwaardige en professionele behandelingen. Al sinds 2016 zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten bij het bereiken van een gladde en haarvrije huid. Het begon allemaal met een visie om een verschil te maken in de wereld van ontharing. We zagen de behoefte aan een veilige, effectieve en langdurige oplossing en besloten om laser ontharen naar voren te brengen als de ultieme oplossing.

Het team: Met trots kunnen we zeggen dat we duizenden tevreden klanten hebben geholpen om zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen in hun eigen huid. We blijven streven naar uitmuntendheid en blijven onze expertise en diensten verbeteren om aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten te voldoen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner in laser ontharen, ben je bij onze kliniek aan het juiste adres. We verwelkomen je graag en kijken ernaar uit om samen met jou je reis naar een gladde en haarvrije huid voort te zetten.

Gespecialiseerd in: Door de jaren heen hebben we geïnvesteerd in geavanceerde laserapparatuur en hebben we ons team van laser specialisten uitgebreid. We streven naar voortdurende groei en innovatie, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de branche. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze passie voor klantenservice. We geloven in een persoonlijke benadering en streven ernaar om elke klant zich speciaal en gehoord te laten voelen. Onze laser specialisten zijn zeer bekwaam en toegewijd om de best mogelijke resultaten te behalen, terwijl ze een comfortabele en ontspannen omgeving creëren.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De dichtstbijzijnde bushalte is op het Monseigneur Nolensplein. Hier rijden lijnbus 4, lijnbus 5 en Qliner 83.