Kies uit 4 salons met voetmassages in de buurt van Schiphol, Noord-Holland

TFL | Thai-massage For Ladies

5,0
453 reviews
De Punt, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Foot Massage, 30 minuten 30 min
€40
Foot Massage, 60 minuten1 u
€65
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3020:15
DiDinsdag
09:3020:15
WoWoensdag
09:3020:15
DoDonderdag
09:3020:15
VrVrijdag
09:3020:15
ZaZaterdag
11:0018:15
ZoZondag
11:0018:15

TFL staat voor Thai-massage For Ladies en dus worden bij ons alleen vrouwen gemasseerd.

Bij TFL bent u aan het juiste adres wanneer u zich goed wilt laten masseren, omdat u bijv. last heeft van uw schouders, of pijn heeft in uw rug of nek. Maar het is zeker ook aan te raden een afspraak in te plannen wanneer u gewoon even de stress van alledag achter u wilt laten, om na afloop van de massage de salon weer als herboren-, en met fijne energie te kunnen verlaten.

Bij TFL belandt u in een rustige ambiance zonder rinkelende telefoons, daar afspraken uitsluitend online gemaakt kunnen worden.

Voor de volgende massages kunt u bij ons terecht: o Thai Oil massage o Relax Oil massage o Aroma Therapy massage o Sport massage o Pregnancy massage o Neck & Shoulders massage o Foot massage

Bij TFL kun je na afloop van je massage contant, of per PIN betalen. Het is ook mogelijk om vooraf op de marktplaats te betalen.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Osdorp, vlakbij Media Markt en Nike Factory Store Amsterdam. Parkeren is hier vooralsnog gratis en kan veelal voor de deur.

U bent van harte welkom! Team TFL

Wat we leuk vinden aan de salon: Boeddhistische uitstraling (lees: fijne en rustige ambiance en geen rinkelende telefoons, daar afspraken uitsluitend online gemaakt kunnen worden)

Het team: Vriendelijk en kundig.

Extra’s: Kleinschalig met volledige aandacht voor u als klant. Frisse, schone en stille salon. Vers fruit en een sapje na afloop van de massage. Flesje water voor de reis terug.