Kies uit 10 salons met vrouwen - haarverzorging in de buurt van Claes de Vrieselaan, Rotterdam

The Hair Factory BYSAARR

5,0
153 reviews
1ste Middellandstraat, Rotterdam
Laat zien op de kaart
Japanese scalp treatment ZEN EXPERIENCE1 u
€75
Japanese Scalp Treatment HOOFDHUIDPROBLEEM 1 u
€85
Proteïne3 uren
€110
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
Gesloten

The Hair Factory BYSAARR is een gerenommeerde schoonheidssalon gevestigd in het stedelijke hart van Rotterdam. Deze salon staat bekend om het bieden van een scala aan schoonheidsbehandelingen en -diensten die voldoen aan de behoeften van elke klant.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op slechts een minuut lopen van de 1e Middellandstraat tramhalte, waardoor het een handige optie is voor zowel lokale bewoners als bezoekers van de stad.

Het team: Het team van The Hair Factory BYSAARR is een groep toegewijde professionals die er trots op zijn uitstekende klantenservice te bieden. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende schoonheidsbehandelingen en streven ernaar om aan de individuele behoeften van elke klant te voldoen. Hun passie voor schoonheid en toewijding aan klanttevredenheid maken ze een toonaangevend team in de schoonheidsindustrie.

Wat we leuk vinden aan de salon: - De locatie in het hart van Rotterdam maakt het gemakkelijk bereikbaar. - Het is slechts een minuut lopen van de 1e Middellandstraat tramhalte. - Het professionele team dat gespecialiseerd is in verschillende schoonheidsbehandelingen. - De salon biedt een breed scala aan diensten die voldoen aan de behoeften van elke klant.