Vrouwen harsen - armen en oksels
in Den Bosch
Elke datum
Vrouwen harsen - armen en oksels

Kies uit 5 salons met vrouwen harsen - armen en oksels in Den Bosch

Beauty spot by Lot

5,0
133 reviews
Het Zilverpark, Den Bosch
Laat zien op de kaart
Harsen oksels 25 min
€15
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0014:30
ZoZondag
Gesloten

Beauty spot by Lot is een gerenommeerde schoonheidssalon gevestigd in de pittoreske stad Den Bosch. De salon staat bekend om haar uitgebreide selectie van schoonheidsbehandelingen, gericht op het verbeteren van de algehele huidgezondheid en het bevorderen van welzijn.

Het team: Het professionele team van Beauty spot by Lot is hoog opgeleid en toegewijd aan het leveren van een superieure klantervaring. Ze zijn bekwaam in verschillende schoonheidsbehandelingen en blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de schoonheidsindustrie. Met een warme en vriendelijke benadering zorgen ze ervoor dat elke klant zich welkom en ontspannen voelt tijdens hun bezoek aan de salon.

Wat we leuk vinden aan de salon: - De locatie in het hart van Den Bosch maakt het een gemakkelijk bereikbare bestemming voor schoonheidsbehandelingen. - De uitgebreide selectie van schoonheidsbehandelingen zorgt ervoor dat klanten een op maat gemaakte ervaring kunnen hebben die aan hun specifieke behoeften voldoet. - Het professionele en gastvrije team zorgt ervoor dat elke klant zich speciaal voelt en uitkijkt naar hun volgende bezoek. - De salon is gespecialiseerd in verschillende behandeltechnieken, wat betekent dat klanten kunnen profiteren van de nieuwste innovaties op het gebied van schoonheidsverzorging.