Vrouwen harsen - bikinilijn
in de buurt van Christiaan Huygensplein, Amsterdam
Elke datum
Vrouwen harsen - bikinilijn

Kies uit 29 salons met vrouwen harsen - bikinilijn in de buurt van Christiaan Huygensplein, Amsterdam

Luxes Cosmetics

4,9
103 reviews
Diemen, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Vrouwen waxen - Bikinilijn 30 min
€24,50
Vrouwen waxen - Brazilian 30 min
€48,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
11:0016:30
WoWoensdag
11:0016:30
DoDonderdag
11:0016:30
VrVrijdag
11:0013:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Wanneer je op zoek bent naar een goede ontharingssalon, dan ben je bij Luxes Cosmetics in Diemen aan het juiste adres. Eigenaresse Abigail werkt vakkundig en zorgt ervoor dat je met een glimlach weer naar buiten loopt. Abigail is namelijk pas tevreden wanneer jij dat bent, en wil je daarom voorzien van een unieke ervaring. Ze gaan hier snel, vakkundig en hygiënisch te werk zodat alle haartjes met de haarwortels en al worden verwijderd.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon is centraal gelegen in Diemen. De salon is goed te bereiken met het openbaar vervoer en slecht enkele minuten verwijderd van busstation Diemen, Pr. Beatrixlaan,

Het team:
Eigenaresse Abigail heeft al 7 jaar waxervaring en is gecertificeerd & gespecialiseerd wat betreft het vak. Abigail heeft jaren in het buitenland gewerkt en nu sinds een paar jaar terug in Nederland en begonnen met een eigen salon en het maken van eigen wax.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: De sfeer van de salon is ontspannen en je voelt er jezelf snel thuis.
  • Gespecialiseerd in: Ontharen van alle lichaamdelen met wax.
  • Merken en producten: Sugar Waxing voor alle huid- en haar types. Abigail werkt uitsluitend met de Luxury Body Wax, een op natuurbasis vervaardigde zachte suiker wax. Hierdoor hou jij geen branderig gevoel over na het waxen!
  • De extra’s: De wax die wordt gebruikt is ook te gebruiken thuis. Producten worden verkocht in de salon maar ook online.
1
2