Vrouwen harsen - gezicht
in de buurt van Hertogstraat, Eindhoven
Vrouwen harsen - gezicht

Kies uit 10 salons met vrouwen harsen - gezicht in de buurt van Hertogstraat, Eindhoven

HUV Clinic

5,0
110 reviews
Lavendelstraat, Eindhoven
Laat zien op de kaart
Bovenlip en kaaklijn ontharen 25 min
€32
Kaaklijn ontharen 15 min
€16
Ontharen bovenlip 15 min
€16
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3018:00
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3014:00
DoDonderdag
09:3016:30
VrVrijdag
09:3021:00
ZaZaterdag
09:3016:00
ZoZondag
Gesloten

HUV Clinic is een schoonheidssalon waar je terecht kan voor een breed gamma aan behandelingen zoals huidverzorging, huidverbetering, massages, permanente make-up en fineline tattoos. HUV Clinic is gevestigd te Eindhoven. De praktijk bevindt zich in een centrum waar meerdere gezondheidsprofessionals werken.

Het team: De eigenaresse heeft een brede ervaring en expertise in de beauty branche, zij heeft 17 jaar in het onderwijs gewerkt, waarvan 15 jaar in de wellness en uiterlijke verzorging. Omdat zij verschillende opleidingen en modules heeft ontwikkeld, werkt zij vanuit een brede kennisbasis waar jij als klant profijt van hebt. Mensen noemen Nanda ook secuur, klantvriendelijk en kundig. Haar specialisme zit naast de focus op resultaat en servicegerichtheid, in de mensgerichte benadering en de kunde om iedereen op zijn of haar gemak te laten voelen.

Merken en producten: De huidverzorging bij HUV Clinic is gericht op het ondersteunen van de huid en haar functies. Hiervoor werkt HUV Clinic met het cosmeticamerk Dr. Baumann. Een complete verzorgingslijn die volledig vrij is van dierlijke ingrediënten. Ingrediënten zijn huideigen of huidgelijkend waardoor de huid de producten goed kan verdragen. Zelfs de meest gevoelige en/ of problematische huid. Voor de permanente make-up en fineline tattoos worden alleen EU goedgekeurde pigmenten en apparatuur gebruikt. Uiteraard is de salon in het bezit van een GGD vergunning.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, daarbij kun je gratis parkeren voor de deur en in de omgeving.