Vrouwen harsen - gezicht
in de buurt van Loonse en Drunense duinen, Noord-Brabant
Elke datum
Vrouwen harsen - gezicht

Kies uit 8 salons met vrouwen harsen - gezicht in de buurt van Loonse en Drunense duinen, Noord-Brabant

Collageendraden Tilburg

5,0
56 reviews
Koningsoord, Tilburg
Laat zien op de kaart
Harsen Bovenlip 15 min
€10
Harsen Kin 15 min
€10
Harsen Gelaat 15 min
€18
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
18:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0014:00
DoDonderdag
10:0013:00
VrVrijdag
10:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Ik krijg vrijwel vaak de reactie dat de sfeer in de salon aangenaam is. Ik biedt eerlijk advies aan en zal altijd meedenken met de klant, ongeacht de vraag of wens. Ik krijg na mijn behandeling vele positieve reacties terug, dit zorgt ervoor dat ik alert blijf in het verbeteren van mijn salon en behandelingen. Ik neem graag de tijd voor je en ik zorg dat je met een goed gevoel de deur uit gaat. Hopelijk mag ik je binnenkort welkom heten in mijn salon.

Merken en producten: SkinforSkin, SPA Waarom ik werk met de producten van Spa: De producten zijn: Dierproefvrij Parabenen vrij Siliconenvrij Sulfaatvrij Vegan Vrij van microplastics Vrij van parfum Het gebruik van producten met een hoge kwaliteit aan werkstoffen, verlengt je huidverbeterende behandeling ook thuis. Vraag in de salon voor een passend advies, en ik help je graag verder.

Het team: 6 jaar geleden heb ik mijn opleiding afgerond als schoonheidsspecialiste, en ik ben vanaf die periode mij flink gaan ontwikkelen in cursussen en trainingen. Ik ben zelf woonachtig in Tilburg. Mijn passie heeft altijd gelegen bij huidverbeterende behandelingen. Toen ik de training van de collageendraden tegen kwam wist ik meteen, dit is het. Het is een enorm mooi alternatief op de injectables en filler behandelingen. Een mooi alternatief voor een specifieke doelgroep.

Gespecialiseerd in: Veel klanten willen graag rimpels verminderen, maar zijn nog niet toe aan drastische invasieve ingrepen . Deze behandeling in zeer geschikt. De ingrediënten in de collageendraden dringen de huid door en zorgen hier voor een collageenstimulatie. Doordat het collageen in de huid gestimuleerd wordt, verminderen de rimpels. De collageendraden plaatsen we NIET onderhuids en het is geen medische ingreep. De collageendraden zijn oa gemaakt van oligopeptiden (collageenversterkende aminozuren) en zijde extracten. Zelfs in te zetten voor de meest gevoelige huid! Tijdens de behandelingen brengen we de collageendraden per rimpel aan in het behandelde gebied. De ingrediënten uit het serum smelten samen met de collageen draden zodat alle collageen stimulerende ingrediënten kunnen worden opgenomen door de huid. Het collageengehalte wordt verhoogd in alle gebieden waar rimpels zijn ontstaan. Om een optimaal resultaat te bereiken kan de behandelingen worden herhaald tussen de 10 tot 14 dagen, met een gemiddelde van 3 behandelingen. Het resultaat blijft 6 tot 8 maanden zichtbaar.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Ringbaan/Enschotsestraat/Besterdplein.

Extra's: Naast enige aanbieder te zijn in Tilburg van de collageendraden, bied ik nog meer huidverbeterende behandelingen aan. Ik help graag iemand bij het vinden van de juiste producten of bij het kiezen van een passende behandeling. Mocht je vragen hebben over wat geschikt is voor je eigen huidtype? Plan dan vrijblijvend een intake gesprek in, zonder enige verplichtingen.