Kies uit 11 salons met vrouwen knippen in de buurt van Wijk C, Utrecht

ITCHY

5,0
181 reviews
Wijk C, Utrecht
Laat zien op de kaart
Knippen1 u
€55
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

De salon is een gezellige salon met een fleurige uitstraling. De ZPP’er die de diensten verleent, huurt een stoel bij de salon Peachy. In deze salon vind je verschillende disciplines, deze betreffen een wenkbrauw specialist, nagel stylist en een aantal kappers. Ondanks de verschillende professies heeft iedereen zijn eigen gedeelte voor goede en aandachtige dienstverlening.

Het team: Kapper Tamara is al 18 jaar bezig met het kappersvak en is 34 jaar oud. Heeft 10 jaar bij Kinki Kappers gewerkt en heeft daar meerdere functies bekleed. Ze heeft 5 jaar in het Artistic team gezeten en heeft shows en seminars gegeven voor L’Oreal Professional, zowel nationaal en internationaal. Zij is manager geweest en heeft de functie bekleed bij het hoofdkantoor van Art Developer. De afgelopen 6 jaar is ze Educator geweest bij de Young Bloods / Kinki Academy. Naast educatie geven is zij nu 4 jaar bezig als ZZP’er om klanten te helpen. Ze heeft meerdere opleidingen gevolgd in het binnen en buitenland. Gewerkt bij een mixed-hair salon gespecialiseerd in black hair en krullen.

Gespecialiseerd in: Vanwege de ruime ervaring is Tamara bekend met alle haartypen. Haar is gender-vrij en kan op elk persoon een aangemeten kapsel geven. Tamara kleurt en knipt dus eigenlijk alles wat je kunt bedenken of… juist niet kunt bedenken! Advies geven en heldere communicatie is belangrijk voor haar, zodat er bij beide partijen een goed gevoel is. Voorbeelden van behandelingen: opscheren-fades, lang haar, krullen, creatieve kapsels, balayage, highlights, felle kleuren, creatief kleuren etc etc. Haartypes: heel fijn haar, extreem dik haar, black hair, aziatisch haar, europees haar.

Merken en producten: Zij werkt met EVO de salon Peachy heeft L’anza en CG aprooved organics.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon ligt op 10-15 minuten lopen vanaf Utrecht centraal station.

Extra’s: Deze salon staat voor inclusie en Queerness!