Kies uit 7 salons met wenkbrauwen lamineren in de buurt van Delft Binnenstad, Zuid-Holland

Nieuw

Ellicious

5,0
9 reviews
Voorhof, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
Brow Lamination1 u
€57
Brow Lami + Hybrid Brows 1 u 15 min
€75
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Stap binnen bij Ellicious en je betreedt een wereld van verfijnde beauty en tijdloze elegantie. Ons toegewijde team van experts staat klaar om jou te verwelkomen met open armen en je te voorzien van de meest verfijnde beauty behandelingen zoals wimperextensions, PMU of Fineline tattoo. Bij Ellicious gaat het echter niet alleen om de behandelingen. Het gaat om de ervaring die we je bieden. Vanaf het moment dat je binnenstapt, zul je merken dat onze omgeving doordrenkt is van rust en luxe. We begrijpen dat beauty niet alleen aan de oppervlakte ligt, dus nemen we de tijd om naar je wensen te luisteren en een behandeling op maat te creëren die bij jou past.

Gespecialiseerd in: Wimperextensions zijn onze specialiteit, en we geloven in het creëren van een betoverende oogopslag die je gezicht nog meer laat stralen. Onze Fineline tattoo is een kunstvorm op zich. Met uiterste precisie en vakmanschap definiëren we jouw wenkbrauwen, eyeliner en lipcontouren, waardoor je elke dag moeiteloos straalt. Het is niet alleen een kwestie van make-up, het is een investering in jouw eigen gemak.

Extra's: We geloven in empowerment en zelfvertrouwen, en onze behandelingen zijn ontworpen om dit te versterken. Dus kom naar Ellicious, waar hoogwaardige beauty behandelingen samenkomen met een warme en uitnodigende sfeer.