Kies uit 17 salons met wimper permanent in de buurt van Strijp, Eindhoven

Bellalicious

5,0
175 reviews
Veldhoven, Noord-Brabant
Laat zien op de kaart
Wimperlift1 u
€50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0014:00
DiDinsdag
09:0014:00
WoWoensdag
09:0014:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Rustgevend en professioneel.

Merken en producten: Bellalicious werkt uitsluitend met minerale make-up van Bellapierre. Daarnaast werkt Annemieke met alle producten van BKate voor de wenkbrauwen. Alle producten zijn vegan.

Het team: Eigenaresse Annemieke is een gecertificeerde brow- en wimperstyliste met veel ervaring.

Gespecialiseerd in: Annemieke van Bellalicious is begonnen in 2013 als visagiste. Inmiddels heeft Annemieke sinds 2018 een moderne salon in Veldhoven. Annemieke is een gecertificeerde browstyliste met veel ervaring. Naast browstylist en wimperstylist laat Annemieke vele bruiden stralen op hun trouwdag met een stralende make-up en een fantastisch bruidskapsel. Vanuit hier is haar interesse begonnen met de wenkbrauwen. Zij merkte dat veel van haar bruiden weinig tot niks met de wenkbrauwen doen. Wenkbrauwen zijn toch enorm bepalend voor je uitstraling, dus is Annemieke zich hier helemaal verder in gaan verdiepen. Inmiddels zijn de wenkbrauw behandelingen een veel gekozen behandeling in haar salon. Naast de wimper- en wenkbrauw behandelingen, kun je bij Bellalicious ook terecht voor een stralende make-up look of een mooi kapsel. Bellalicious is gespecialiseerd in föhn kapsels en opsteek kapsels. Neem ook eens kijkje op de website van Bellalicious voor meer informatie.

Dichstbijzijnde openbaar vervoer: De salon bevindt zich een aantal minuten van bushalte Veldhoven, Strijpsebaan (Lijn 20 en 403).