Kies uit 6 salons met wimperlifting in de buurt van Utrecht-West, Utrecht

SUPERNATURAL beauty

5,0
3 reviews
Neude Janskerkhof en Domplein en omgeving, Utrecht
Laat zien op de kaart
Lash Volume Lift1 u
€60
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

SUPERNATURAL Beauty is een salon waarin je je bij binnenkomst direct welkom voelt. Een sublieme beleving door gastvrijheid en persoonlijke service. U komt terecht in een warme, veilige en professionele sfeer waarin u en uw wensen gehoord worden.

Het team: Eigenaresse, Master stylist en trainer Hiba leidt het team met ruim 10 jaar ervaring. Stylisten Cynthia en Bernarda specialiseren zich in lash & brow styling, the supernatural way.

Gespecialiseerd in: SUPERNATURAL Beauty specialiseert zich in alles wat met lashes & brows te maken heeft. Hiba is SPMU specialist en behandeld wenkbrauwen en lippen met de laatste technieken. Daarnaast bied de salon ook Body Contouring aan voor een natuurlijke en gezonde manier van het vormen en detoxen van het lichaam d.m.v. Madero therapie.

Merken en producten: Producten voor nazorg van de behandelingen zijn te verkrijgen in de salon

Dichtstbijzijnd openbaar vervoer: De salon is gelegen in het centrum van Utrecht en zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met de auto is ook mogelijk, parkeren kan in omliggende parkeergarages en parkeerplaatsen.

Extra’s: SUPERNATURAL Beauty staat bekend om haar warme sfeer, persoonlijke aandacht en vakkundigheid