Kies uit 17 salons met wimpers en/of wenkbrauwen verven in de buurt van Grote Markt, Almere

RITUALS Body Spa Almere

4,6
4548 reviews
Centrum Almere Stad, Almere
Laat zien op de kaart
Last-minute
Verven - Wenkbrauwen 15 min
vanaf €12,75
bespaar tot 15%
Verven - Wimpers 15 min
vanaf €12,75
bespaar tot 15%
Verven - Wimpers & wenkbrauwen 30 min
€25
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3018:00
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
09:3017:30
ZoZondag
12:0017:00

Verwen jezelf met een bezoek aan de RITUALS Body Spa in het centrum van Almere Stad en laat je meenemen in een wereld van totale ontspanning. Je bent hier aan het juiste adres voor gezichtsbehandelingen, massages en hand- en voetverzorging.

Je vergeet vaak hoe belangrijk het is om in de hectiek van alledag een moment van rust voor jezelf te creëren. Even stilstaan bij de bijzondere momenten in je leven en genieten van klein geluk werkt bijzonder heilzaam bij het reduceren van stress en het hervinden van de ideale levensbalans. Het menu van RITUALS Body Spa biedt een verfijnde selectie van de beste behandelingen die de wereld heeft voortgebracht voor mannen en vrouwen.

Zolang de voorraad strekt. Max. 1 cadeau bij een minimale besteding in de Rituals Body Spa. Het cadeau bij aankoop verschilt per periode, je ontvangt het cadeau alleen als My Rituals member. Daarnaast ontvang je na je behandeling in de Rituals Body Spa 15% korting op het gehele Rituals assortiment bij aankoop van minimaal drie producten. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Angela Eveline Beauty

5,0
275 reviews
Markerkant, Almere
Laat zien op de kaart
Full Brow Treatment - Tint 40 min
€35
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
15:0020:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Onze huidkliniek:

Verbetering voor jouw huid Binnen in onze kliniek werken wij alleen op afspraak en uitsluitend per persoon. Wij willen weten wie je bent, wat we voor jou kunnen betekenen en streven hierbij naar de hoogste kwaliteit.

Onze huidtherapeut Adelaide wil samen met jou het beste halen uit jouw huid. Verbetering die niet alleen zichtbaar is van buiten maar van binnenuit ook voelbaar wordt. Elke gezichtsbehandeling wordt persoonlijk voor jou ingericht. Zo werken wij uitsluitend met onze eigen 100% natuurlijke gezichtsproductenlijn. Deze producten worden door onze Biochemist in Griekenland voor ons geproduceerd. Op basis van jouw huidtype en huidconditie selecteren wij per behandeling de geschikte productcombinatie om toe te passen tijdens de behandeling.

Ontspanning voor jezelf Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je innerlijke rust te vinden tijdens elke behandeling. Ons doel is dan ook om jou helemaal tot jezelf te laten komen. Dit allemaal terwijl jouw huid grondig wordt gereinigd en gevoed.

Wij werken met geur -en muziektherapie. Per behandeling mag je selecteren in welke geuraroma jij je wilt wanen. Van Eucalyptus tot Vanille. Het heeft allemaal te maken met waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Wij hebben een lijst samen laten stellen van verschillende muziekklanken die allemaal staan voor ontspanning. Selecteer jouw favoriet en laat je verwennen in je verwarmde ligbed.

Onze Brow Salon:

Wenkbrauwen op maat In onze salon staat kwaliteit op het hoogste vaandel. De focus ligt dan ook volledig op wenkbrauwstyling. Wenkbrauwen zijn een enorm belangrijke factor voor het gezicht. Vandaar dat wij specifiek kiezen voor het ‘wenkbrauw op maat’ systeem. Op basis van je gezichtsvorm zorgen wij er samen met jouw wensen voor dat je met gepaste wenkbrauwen de deur uit loopt. Wil jij je wenkbrauwen alleen verstrakken? Prima! Extra intensiteit door middel van verf of Henna? Uiteraard is dit een mogelijkheid. Interesse in een semi-permanente optie? Wenkbrauwen die gemiddeld twee jaar blijven zitten zonder ernaar om te kijken? Ook hiervoor ben je van harte welkom. Eigenaresse en wenkbrauwspecialist Angela helpt je graag!

Me Time moment Wij werken binnen onze salon alleen op afspraak. Hiermee voorkomen wij dat er onvoldoende tijd is voor jou. Of je nou op de behandelstoel zit of op onze wachtbank, rust stellen wij voorop. Een momentje voor jezelf is altijd fijn in een kalme omgeving.