Wimpers en/of wenkbrauwen verven

Kies uit 7 salons met wimpers en/of wenkbrauwen verven in Lelystad Centrum, Flevoland

Beauty Clinic Dali

4,7
827 reviews
Lelystad Centrum, Flevoland
Laat zien op de kaart
Henna Brows of Hybrid Brows 45 min - 1 u 40 min
vanaf €50
Brow Treatment (harsen + verven wenkbrauwen) 30 min
€40
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0020:45
DiDinsdag
09:0017:15
WoWoensdag
09:0020:45
DoDonderdag
09:0020:45
VrVrijdag
09:0017:15
ZaZaterdag
11:0013:15
ZoZondag
09:3013:15

Bij Beauty Clinic Dali in Lelystad zijn diverse behandelingen mogelijk zoals onder andere definitieve ontharing middels de nieuwste technologie 'Triple Diode Laser', diverse wimper- en wenkbrauwbehandelingen, huidverbeterende gezichtsbehandelingen zoals bijvoorbeeld fruitzuur peelings, dermaplaning of microneedling en niet te vergeten de heerlijke Aroma massages en Reiki behandelingen om helemaal tot rust te komen.

Eigenaresse Sharonna is (sinds 2013) een gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialiste en is, voortdurend bezig met het volgen van diverse opleidingen en trainingen om zo up-to-date te blijven en jou te kunnen voorzien van een optimale behandeling.

Belangrijk om te weten: Klanten worden geacht om alleen en op tijd naar hun afspraak komen. Er is in de salon geen wachtruimte, dus er wordt van de klant gevraagd om geen kinderen of partners mee te nemen. De salon wil graag een rustige, ontspannen sfeer behouden waar klanten zich thuis voelen en van een moment voor zichzelf kunnen genieten.

De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de top producten van Alpha-H, hoogwaardige producten uit Australië met hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, wat bijdraagt tot effectieve resultaten. De professionaliteit en expertise van de medewerkers en het gebruik van hoogwaardige producten zullen ervoor zorgen dat je stralend de salon weer verlaat. Een bezoek aan deze salon brengt een glimlach op je gezicht!