Wimpers en/of wenkbrauwen verven
Gerelateerde behandelingen

Kies uit 13 salons met wimpers en/of wenkbrauwen verven in de buurt van Molukkenplantsoen, Groningen

Plaza Esthetica

4,9
99 reviews
Boterdiep, Groningen
Laat zien op de kaart
Wimpers verven 20 min
€12,50
Wenkbrauwen verven 20 min
€12,50
Wenkbrauwen + wimpers verven 30 min
€20
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Plaza Esthetica is een ontharingssalon & beautysalon gelegen in het hart van Groningen. Het is de perfecte plek om te genieten van hoogwaardige ontharingsbehandelingen & beautybehandelingen in een ontspannen en comfortabele omgeving.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer is het Groningen Noord station. Het is slechts 12 minuten lopen van de salon, wat het gemakkelijk en toegankelijk maakt voor klanten om te bezoeken.

Het team: De salon beschikt over een klein team van toegewijde medewerkers die zorg dragen voor hun klanten. Ze zijn deskundig, professioneel en zetten zich in om ervoor te zorgen dat elke klant de salon verlaat met een gevoel van tevredenheid en welzijn.

Wat we leuk vinden aan de salon:

Sfeer: Rustgevend, professioneel & een plek waar je tot jezelf kunt komen. Gespecialiseerd in: Beauty & ontharingbehandelingen. Merken en producten: Supercilium, RefectoCil en nog veel meer. De extra’s: Ruime salon met (betaalde) parkeergelegenheid voor de deur en op de begane grond gevestigd waardoor zij rolstoelvriendelijk zijn. Ook wordt er Nederlands, Engels, Spaans & Portugees gesproken.

The Glam Lab

5,0
22 reviews
Nieuwe Ebbingestraat, Groningen
Laat zien op de kaart
Last-minute
Brow Tinting (Wenkbrauwen Verven) 20 min
vanaf €31,20
bespaar tot 20%
Lash Tint (Wimpers Verven) 30 min
vanaf €28
bespaar tot 20%
Brow Shaping + Tinting (Wenkbrauwen Modelleren & Verven) 30 min
vanaf €36
bespaar tot 20%
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Stap binnen in deze luxe salon, waar exclusieve ambiance en op maat gemaakte ervaringen samenkomen. Hier wordt elke klant behandeld als een VIP-gast. Met een stijlvolle inrichting, hoogwaardige producten en deskundig personeel wordt er een sfeer gecreëerd van luxe en welzijn. Ervaar een salon die verder gaat dan standaardbehandelingen, waarbij de nieuwste technologieën en premium materialen gecombineerd worden voor een ongeëvenaarde schoonheidservaring. Ontdek een oase van welzijn, waar jouw unieke behoeften centraal staan..

Het team: Eigenaresse Babet komt uit de corporate wereld, maar kwam er gaandeweg achter dat zij graag met haar handen wilde werken. Zij wilde een vak uitoefenen waarin zij haar oog voor detail kon inzetten. De beauty industry was daarom de perfecte match. Met chirurgische precisie, passie voor de beste resultaten, en het aanpassingsvermogen om voor iedereen de beste ervaring te bieden, wil zij met The Glam Lab een omgeving creëren waarin iedereen zich op haar mooist voelt.

Specialisaties: The Glam Lab onderscheidt zich door een sterke persoonlijke benadering bij iedere behandeling. Er wordt veel waarde gehecht aan de vraag en de wens die jij, als klant, hebt. Bij een eerste behandeling wordt ruim de tijd genomen om het proces van de behandeling te verduidelijken om al jouw vragen en verwachtingen te bespreken. Zo kunnen we er voor zorgen dat je bij The Glam Lab altijd eindigt met het resultaat dat jij, voor de behandeling begon, voor ogen had.

Openbaar vervoer: Bushalte Pijpstraat.