Kies uit 22 salons met wimpers en/of wenkbrauwen verven in de buurt van Station Terwijde, Utrecht

The Element of Brows

5,0
107 reviews
Vleuten, Utrecht
Laat zien op de kaart
Brow tinting only 15 min
€19
Brow styling & Hybrid tinting 30 min
€35
Brow styling & regular tinting teens 13-19 jr. 30 min
€24
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3016:00
WoWoensdag
09:3016:00
DoDonderdag
09:3016:45
VrVrijdag
09:3014:00
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons. De warmte van het “thuisgevoel” is daarom ook terug te vinden bij ons in de salon.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Uitstappen voor de ingang van het winkelcentrum. Dat is toch helemaal super? Kom je met de auto, dan kan je gratis parkeren in de parkeergarage op het winkelcentrum of de nabij gelegen straten om en rondom het centrum.

Het team: Eigenaresse Meghan is een gecertificeerde Browspecialist en heeft een tal aan opleidingen gevolgd bij de meest gerenommeerde artiesten en instituten in de industrie. The Element of Brows heeft ruim 9 jaar ervaring in het perfectioneren van wenkbrauwen.

Gespecialiseerd in: The Element of Brows is dé Browstudio in Vleuten (Utrecht) voor de perfecte wenkbrauwen. Wij specialiseren ons in Semi Permanente make-up (Ombré Powder Brows) en wenkbrauw behandelingen zoals het shapen en verven van de wenkbrauwen, Browlamination voor de perfecte fluffy brows en lash lifts voor de perfect gekrulde wimpers.

Merken en producten: In onze browstudio werken wij alleen met de beste en hoogwaardige producten op de markt. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1!

Extra’s: Wij besteden extra tijd aan onze behandelingen zodat jij gegarandeerd met perfect Brows onze Browstudio uit loopt. Onze signature is dan ook natuurlijke wenkbrauwen creëren. Gun jezelf DE PERFECT BROWS!

HuidVisie

5,0
45 reviews
Vleuten, Utrecht
Laat zien op de kaart
Epileren en wenkbrauwen verven 30 min
€30
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Je mag best wat van ons verwachten. Ons uitdagen. Daar houden we van, het motiveert ons. Als team van huidspecialisten ontwikkelen we ons continu: de ontwikkelingen bij merken waarmee we werken, vertalen we naar een passende behandeling voor jou. We leren nieuwe technieken en methodes, en ontdekken nieuwe producten en behandelingen. We combineren professionele nieuwsgierigheid met een persoonlijk passie voor huidverzorging en -verbetering. Alles vanuit een voorliefde voor écht goede producten en wat we daarmee kunnen bereiken. Zo proberen we je altijd weer te verrassen, zelfs als je hier al jaren komt. Meer dan ontspanning is mooier dan je denkt: Sterker nog: juist door die langdurige relatie, snappen we als geen ander wat je nodig hebt. En wat niet. En dat gaat verder dan alleen een huidbehandeling. Goede verzorging is allang niet meer alleen maar ontspanning en gaat dieper dan de huid. Het is mooi zijn op meerdere vlakken. Van binnen en van buiten. Het geeft je energie en duurzaam zichtbaar resultaat. Onze technische vaardigheden zijn waarvoor je binnenkomt, maar de persoonlijke klik is waar je voor terugkomt. Daar investeren we graag in, want daar beleven wij plezier aan.

Merken en producten: IK Skin Perfection, DMK, Pascaud, beMineral, Marc Inbane, Vitakruid, ScKIN Nutrition, Kynd Mynded.

Het team: Daniëlle: Eigenaar, Senior Huidspecialist, Orthomoleculair Therapeut, Expert DMK Paramedische Huidrevisie, MicroNeedling, HydraFacial en Natural Face Lifting. Ingrid: Eigenaar, Senior Huidspecialist, Orthomoleculair therapeut, Expert DMK Paramedische Huidrevisie, MicroNeedling, HydraFacial en Lashlift. Gina: Medior Huidspecialist, Expert MicroNeedling, HydraFacial DMK Paramedische Huidrevisie, Browlift. Eline: Junior Huidspecialist, Expert Lashlift, GelColor, Natural Face Lifting.

Gespecialiseerd in: Huidverbetering op hoog niveau. Onze expertise is gebaseerd op jarenlange ervaring, voortdurende professionele ontwikkeling en het vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor verschillende huidproblemen. Holistische werkwijze: Het doel van een holistische benadering van huidverbetering is om de natuurlijke balans en gezondheid van de huid te herstellen, en niet alleen te focussen op tijdelijke symptoombestrijding. Ontspanning: Ontdek de perfecte balans tussen het verbeteren van uw huid en het genieten van een welverdiende ontspanning. Kom bij ons echt tot rust tijdens de massage en sluit de behandeling af met een heerlijke zelfgemaakte lekkernij.

Openbaar vervoer: Bus of trein, gratis parkeer gelegenheid voor de deur.

We groeien met je mee: Wij geloven dat als wij plezier hebben in ons werk, we jou het beste kunnen verzorgen. Dat jij je welkom voelt en op onze expertise durft te vertrouwen. Zo leren we jou, jouw huid en je behoefte nog beter kennen. En verandert jouw huid, dan veranderen we mee. We groeien met je mee. Want wat nooit verandert, is de persoonlijk aandacht. We zien jou. En we zien je graag terug!