Kies uit 11 salons met wimpers en/of wenkbrauwen verven in de buurt van 't Hofke, Eindhoven

Luna Holistic

5,0
75 reviews
Heistraat, Eindhoven
Laat zien op de kaart
Wenkbrauwen of wimpers verven (alleen i.c.m. een facial) 20 min
€20
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:3014:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Holistische en natuurlijke benaderingen zijn de weg zijn naar een gezonde en stralende huid op de lange termijn. Bij Luna Holistic kun je terecht voor natuurlijke anti-aging behandelingen en huid imperfecties als acne en rosacea. Veel klanten zijn je al voorgegaan met verbluffende resultaten. Eindelijk een antwoord waar je huidimperfectie vandaan komt. Naar de oorzaak werken van jouw huidimperfectie van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. Met voeding, leefstijl, ontspannende behandelingen met kleur, licht, edelstenen, meridiaan en drukpunt massages en producten met hoge frequenties uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) die verder reiken dan de huid alleen. Je huid is in staat om zichzelf te vernieuwen en te herstellen als deze op de juiste manier wordt ondersteund. 

Luna Holistic staat voor natuurlijke schoonheid en het herstellen van jouw schoonheid wat verder reikt dan de huid alleen.

Sfeer in de salon: Ontspannen sfeer, zodat je ook echt tot rust komt en de regeneratieve processen in je huidcellen aan gaan.

Merken en producten: Phyto5, Mrs. Highbrow, Mineralogie.

Het team: Jet de eigenaresse, is opgeleid als traditionele schoonheidsspecialiste met specialisaties in acne, cosmetische shiatsu, gelaatsdiagnostiek en de Chinese vijf elementen.

Gespecialiseerd in: Behandelingen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte Heistraat, Sint Servaasweg, Looiakkerstraat, Boutenslaan.

Extra's: Unieke behandelingen met kleur, licht en edelstenen.