Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Haarlem
Filters
Sorteer

Zonnebank in Haarlem

We hebben 1 salon gevonden

Resultaten inclusief: Gezichtbruiner

Sorteer op
Locatie
Zoek op afstand
Filter zoekresultaten
Klaar
Datum en tijd
Express-behandelingen
Prijs
€0 - €4000

BEAU VICTOIRE Health Beauty & Wellnesscenter

4.7 24 reviews
Meer details
Voor totale ontspanning, verzorging en kuurbehandelingen ga je naar BEAU VICTOIRE Health Beauty & Wellnesscenter in Haarlem. De missie hier is om elke klant, mannen vrouwen en tieners, speciale professionele discrete verzorging en begeleiding op maat te bieden. Je kunt hier terecht voor cosmetische en medische behandelingen voor huid, lichaam, haar, handen, nagels en voeten. Het team is gespecialiseerd in behandelingen voor zowel de blanke als de donkere gepigmenteerde huid. Even helemaal aan niets denken? Geniet dan van een heerlijke hammam of van hun privésaunafaciliteiten. BEAU VICTOIRE staat voor `mooie overwinning` en is een plek waar rust, aandacht en respect voor elk individu hoog in het vaandel staat. Er is gratis parkeergelegenheid bij deze salon. Eigenaresse Stephanie heeft ervaring met (ex)-kankerpatiënten en weet hoe fijn zij het vinden om in alle privacy en/of met dierbaren te kunnen genieten van een lekkere behandeling of ontspannen saunamoment.
Gezichtsbruiner
10 min
vanaf 3,50
Zonnebank
15 min
vanaf 8,50
Toon alle behandelingen van deze salon…
Laden...

Zonnebank aanbevolen salons in Haarlem, Nederland

Zonnebank in Haarlem

Het zou ideaal zijn als je het hele jaar door een mooie, gebruinde huid zou hebben. Je ziet er dan vaak gezonder en stralender uit. Wanneer je in Haarlem woont, kun je in de zomer gemakkelijk even naar het strand om bij te bruinen. De winter helpt hier jammer genoeg niet echt aan mee en zorgt soms voor een melkwitte huid. Gelukkig bestaan er vele zonnecentra waar je even kunt wegdromen over een vakantie, terwijl je tegelijkertijd werkt aan dat zomerse kleurtje. Via Treatwell vind je verschillende salons in Haarlem waar je aan je kleurtje kunt werken. Zo kun je het hele jaar door genieten van een mooie teint.

Hoe kun je veilig en verantwoord zonnen?

Te veel blootstelling aan UV-straling is slecht voor je huid. Het huidverouderingsproces zal versnellen en in het ergste geval kan het huidkanker veroorzaken. Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden op een veilige en verantwoorde zonnebanksessie. Vraag in de salon altijd om persoonlijk advies. Zo kun je bepalen hoelang en met welke sterkte jij het beste onder de zonnebank kunt gaan. Bescherm je ogen te allen tijde tegen het licht met een speciale bril. Voor een langdurige, egale teint is het belangrijk om sessies langzaam op te bouwen. Luister daarbij altijd naar je lichaam. Merk je dat je huid gaat irriteren of branden? Ga dan direct onder de zonnebank vandaan. Na een bezoek aan de zonnebank is het fijn om je huid goed in te smeren met een vochtinbrengende crème. Dit zorgt ervoor dat de huid minder snel uitdroogt en verouderd.

De voordelen van een bezoek aan de zonnebank

Wanneer je de juiste veiligheidsmaatregelen neemt, kent een zonnebanksessie ook vele voordelen. Via de zon ontvang je namelijk vitamine D. Deze vitamine zorgt voor voor de aanmaak van botten, is goed voor de spieren en zorgt voor een beter immuunsysteem. Een bezoek aan de zonnebank kan het eventuele tekort aan vitamine D dus aanvullen. Daarnaast wordt je huid wat dikker en kan het helpen bij huidproblemen zoals acne of psoriasis. Bovendien maakt de zon je gelukkiger en zie je er gezonder uit door het bruine kleurtje wat je opdoet. Al met al kan een verantwoord bezoek aan de zonnebank je dus heerlijk doen opknappen.

Boek gemakkelijk via Treatwell

Op treatwell.nl vind je een duidelijk overzicht van verschillende salons in Haarlem waar je kunt genieten van de zonnebank. Je kunt 24/7 een behandeling boeken, zelfs wanneer je last minute besluit dat je wel wat zon kunt gebruiken. Daarbij heb je direct inzicht in de agenda van de salons zodat je meteen ziet wanneer er nog een plekje vrij is. Door middel van reviews van eerdere klanten kun je salons gemakkelijk met elkaar vergelijken en kunnen ze je helpen bij de keuze voor een salon. Zo geniet je eenvoudig het hele jaar van een zomers kleurtje in Haarlem.