Kies uit 5 salons met zwangerschapsmassages in de buurt van Leiden

Sparkling Wellness

5,0
39 reviews
Leiden
Laat zien op de kaart
Zwangerschaps massage 40 min
€48
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3014:00
DiDinsdag
09:3016:00
WoWoensdag
09:3015:00
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
09:3014:00
ZoZondag
Gesloten

Als je bij deze salon binnenstapt, vergeet je de haast en de stress van je dagelijkse leven. Ondanks dat het een schoonheidssalon is voelt het als een wellness.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte aan de Kooilaan, 100 meter verderop.

Het team: De behandelingen bij SPARKLING WELLNESS worden gegeven door Chantal en Marisa. Chantal is 15 jaar geleden voor zichzelf aan huis begonnen nadat zij haar ervaringen bij verschillende beauty salons en day Spa heeft opgedaan. Nu na ruim 20 jaar in het vak heeft ze haar droom waar gemaakt en haar salon verhuisd naar een hoger niveau. Bij Sparkling Wellness vallen alle puzzelstukjes van de afgelopen jaren op hun plek. En wat een geluk heeft Chantal dat Marisa op haar pad is gekomen. Marisa is een hele goede schoonheidsspecialist en heeft haar papiertje 15 jaar geleden behaald. Haar ervaring opgedaan bij een luxe salon in Leiden en na een carrière switch (dat 10 jaar heeft geduurd 😜) als tandarts assistent is ze nu weer helemaal op haar plek bij Sparkling Wellness.

Gespecialiseerd in: Ontspannings behandelingen en massages met een holistische, ayurvedische touch. Even een moment voor jezelf, een pauze, een oplaad moment of een verzorgings moment. Naast de holistische behandelingen geven wij ook proffecionele peelings op basis van fruitzuren, voor een glowing skin met direct mooi resultaat.

Merken en producten: Met trots werken wij met Lakshmi - HL professional peel - Alissa Beautè

Extra’s: Vooral de aandacht, de ontspanning en de holistische behandelingen.