Kies uit 93 salons met zwangerschapsmassages in Noord-Holland

All is One - Astrid Sneekes

4,9
53 reviews
Overtoom, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Daluren
Thaise zwangerschapsmassage1 u - 2 uren
vanaf €52,50
bespaar tot 30%
Zwangerschapsmassage - Lomi Lomi Hapai1 u - 2 uren
vanaf €52,50
bespaar tot 30%
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Aan het eind van de Overtoom in Amsterdam vind je natuurgeneeskundige praktijk All is One - Astrid Sneekes. Je kunt hier terecht voor Hawaiiaans bodywork (Lomilomi), Thaise Therapeutische massages en Acupressuur en voor diverse klassieke massages. Ook kan ik voor jou de FLEXBEAM inzetten die weldadig en diep inwerkt met rood licht en infrarood licht. Het gebruiken van HEALY is ook mogelijk. Het is een gecertificeerd medisch apparaat o.a. voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine. Gewoon extra service! Speciaal voor jou!

Je betreedt hier een oase van rust in de fijne warme kamer die omringd is door de binnentuin. Er is volop aandacht voor jou. Na de massage zal je helemaal ontspannen zijn. Eigenaresse Astrid heeft meer dan 15 jaar ervaring en voelt zich nauw verbonden met Hawaï en Thailand. Zowel met de behandelingen als de spirituele tradities van beide landen.

Goed om te weten: je kunt in deze salon alleen contant of via Tikkie betalen. Bel aan bij nummer 3, Begane grond. In de salon zijn UV Plasma ionisator luchtreinigers aanwezig voor zuivere ademlucht.

Arigato Weesp

5,0
5 reviews
Weesp, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Zwangerschapsmassage 50 min - 1 u 20 min
vanaf €80
Welkom Nieuwe Mama - Postpartum massage 50 min
€80
Massage na miskraam 50 min
€80
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
10:0015:00

Sinds 2021 vind je deze Amsterdamse studio aan de Vecht in Weesp. En dat is fijn, want Arigato staat al jaren boven aan de lijst van beste masseurs van Amsterdam, in het Parool.Massages bij Arigato zijn krachtig, altijd op maat en daarmee bijzonder effectief.
Je kunt hier terecht voor zowel klassieke westerse massages, zoals deep tissue- en sportmassage als het Japanse Shiatsu. Deze mix wordt helemaal doorgevoerd in de producten waarmee gewerkt wordt en in de Japanse stijl inrichting. Arigato is gespecialiseerd in zwangerschapsmassages. Je ligt altijd op een speciale tafel met gat voor de buik.

Naast de zwangerschapsmassages, doen ze moxa bij stuitligging, overtijds massages, de ‘Welkom nieuwe Mama’ post partum massages maar ook massages na een miskraam

Laat je in de watten leggen bij Arigato en je komt op wolkjes weer naar buiten!

​​​​​​Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Treinstation Weesp op loopafstand.

Het team:
Iedereen bij Arigato heeft een eigen persoonlijkheid en eigen stijl van masseren en brengt daardoor veel toegevoegde waarde mee. De masseuses beoefenen met veel plezier hun vak uit.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Kalm, Japanse sfeer.
  • Gespecialiseerd in: Massages.
  • Merken en producten: Liza Witte, Arigato zen Oliën, Ruhaka huidproducten.
  • De extra's: Guasha stenen te verkrijgen in de salon.