Barbershop
in Provincie Utrecht
Elke datum
Barbershops

Kies uit 7 barbershops in Provincie Utrecht

Medi Barber

5,0
29 reviews
Camera Obscurastraat en omgeving, Amersfoort
Laat zien op de kaart
Hot towel scheren (Gezicht) 15 min
€15
Hot towel scheren (Hoofd) 15 min
€17
Tondeuse alles 1 stand 15 min
€17
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
09:3020:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
Gesloten

Medi Barber is een gerenommeerde kapsalon gelegen in de prachtige stad Amersfoort. Deze salon staat bekend om zijn uitstekende dienstverlening en het creëren van stijlvolle en unieke kapsels die passen bij de persoonlijke stijl en voorkeuren van de klant.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amersfoort Schothorst, dat op slechts 17 minuten lopen van de salon ligt.

Het team: Het team van Medi Barber bestaat uit professionele en ervaren kappers die zich inzetten om klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Ze zijn bekwaam in een breed scala aan haartechnieken en -stijlen, en werken voortdurend aan het bijhouden van de nieuwste trends en innovaties in de kappersbranche.

Wat we leuk vinden aan de salon: - De salon is gelegen in het schilderachtige Amersfoort, wat het tot een ideale locatie voor een ontspannen kappersbezoek maakt. - Met het dichtstbijzijnde treinstation op slechts een korte loopafstand, is de salon gemakkelijk te bereiken voor klanten uit de hele stad en daarbuiten. - Het team van Medi Barber is uiterst professioneel en bekwaam, en kan een breed scala aan haarstijlen en -technieken leveren. - De salon prides itself on providing excellent service and creating stylish and unique hairstyles tailored to each customer's personal style and preferences.