Barbershop
in Zuid-Holland
Elke datum
Barbershops

Kies uit 32 barbershops in Zuid-Holland

Donley's Barbershop

5,0
40 reviews
Leiden
Laat zien op de kaart
BAARD TRIMMEN - BEARD TRIM 15 min
€16
ZIJ- EN ACHTERKANT - SIDES AND BACK 20 min
€22,50
BUZZCUT 20 min
€22,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3017:30
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Donley's Barbershop is een stijlvolle en moderne barbershop gelegen in de prachtige stad Leiden. Deze salon biedt een breed scala aan kappersdiensten voor mannen en staat bekend om zijn professionele en vriendelijke benadering.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De barbershop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Schuitjevaart station ligt op slechts 200 meter afstand en biedt regelmatige treinverbindingen naar andere delen van de stad en daarbuiten. Bovendien is er een busstation op slechts 900 meter afstand, waardoor het nog gemakkelijker is om naar de salon te reizen.

Het team: Het ervaren team van Donley's Barbershop bestaat uit getalenteerde en gepassioneerde kappers die hun klanten een hoge kwaliteit van dienstverlening bieden. Ze zijn deskundig op het gebied van de nieuwste kniptechnieken en trends en zorgen ervoor dat elke klant tevreden de salon verlaat.

Wat we leuk vinden aan de salon: Donley's Barbershop heeft een warme en uitnodigende sfeer, waardoor klanten zich meteen op hun gemak voelen. De combinatie van professionele kappersdiensten en een vriendelijke benadering maakt het een ideale keuze voor mannen die op zoek zijn naar een hoogwaardige knipbeurt in een ontspannen omgeving. Het gemak van de locatie, dicht bij zowel trein- als busstations, maakt het een perfecte keuze voor zowel lokale bewoners als bezoekers van Leiden.

1
2