Huidkliniek
in de buurt van Oostelijke Eilanden en Kadijken, Amsterdam
Huidklinieken

Kies uit 5 huidklinieken in de buurt van Oostelijke Eilanden en Kadijken, Amsterdam

De Wilde Orchidee

4,7
839 reviews
Uiterwaardenstraat, Amsterdam
Laat zien op de kaart
Gezichtsbehandeling huidverbetering (peeling)1 u
€75
€95
PMU - Opfrissen - Moedervlek (prijs per stuk) 25 min
€25
Dermaplaning 50 min - 1 u 10 min
vanaf €70
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
15:0018:00
DiDinsdag
15:0020:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
14:0018:00

De Wilde Orchidee is een cosmetisch centrum in Amsterdam en biedt hoogwaardige behandelingen met persoonlijke aandacht. Het centrum probeert het verschil te maken in de prairie van beauty branche. Voor de klant is een bezoek aan De Wilde Orchidee een beleving en ervaring met als doel je te laten ontspannen en stralend de deur uit te laten gaan.

Dichtstbijzijnde Openbaar Vervoer: Tram- en bushalte Victorieplein of Waalstraat

Het team: Bestaat uit deskundige, ervaren en gekwalificeerde specialisten die gebruik maken van hoogwaardige cosmetica en apparatuur. Ook permanent make up specialist, manicure en (medisch) pedicure, (cupping) massage gezicht en lichaam specialist en detox adviseur en wimperextensions specialist zijn hier werkzaam. Daarnaast is er een cosmetisch arts en plastisch chirurg permanent gevestigd in het centrum.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • De sfeer: Het centrum is ingericht zodat de klanten zich hier thuis voelen en graag terugkomen. Het straalt professionaliteit en kwaliteit uit, in een luxe en inspirerende omgeving.
  • Gespecialiseerd in: Onze specialisten zijn onder meer gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en anti-verouderingstechnieken
  • De extra's: De specialisten staan altijd voor de klant klaar met deskundig advies, om de ideale behandeling aan te bieden met jouw wensen als uitgangspunt.