Huidkliniek
in Overijssel
Huidklinieken

Kies uit 3 huidklinieken in Overijssel

Nieuw

SKINSS Specialist in huid Rijssen

5,0
12 reviews
Rijssen-Holten, Overijssel
Laat zien op de kaart
Collageen Draden per stuk 5 min
€10
Advies voor thuis verzorgingsproducten 30 min
€39
Nieuwe klant - Advies voor thuis verzorgingsproducten 30 min
€49
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:3021:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
11:1521:00
VrVrijdag
10:1513:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Bij SKINSS voel je je direct thuis. De salon neemt voor iedereen rustig de tijd en aandacht, en luistert goed naar jouw wensen. De medewerkers zijn perfectionisten met een grote passie voor de huid en streven ernaar iedere huid nog mooier te maken.

Producten: De salon werkt met hoogwaardige merken zoals DMK, Dermaviduals, Jane Iredale, Cosmedix, Image Skincare, Mesoestetic, Revivalab en Eqology Collageen Elixers.

Ervaringen: Sinds 2011 is SKINSS gespecialiseerd in echte huidverbetering.

Specialiteiten: De specialisatie van SKINSS ligt in echte huidverbetering vanuit de diepe celkernen. De salon behandelt anti-aging, acne, rosacea, pigment, eczeem, droge, rode en geïrriteerde huid op een natuurlijke manier. De oorzaak wordt ook van binnenuit opgezocht en behandeld, eventueel met behulp van bloedtesten. De salon maakt onder andere gebruik van enzymtherapie (enzymmasker), wat zorgt voor een detox van de huid, celherstel, huidverjonging, ontstekingsremming en verfijning van de poriën. Het resultaat is een stralende huid met langdurig effect!

Vervoer: De salon is goed bereikbaar met een bushalte op 250 meter afstand en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Extra's: De huidspecialisten bij SKINSS willen jouw huid op een natuurlijke manier laten stralen! Heb je last van een verouderde huid, acne, rosacea, pigment, vale huid, eczeem, rode of geïrriteerde huid? Dan wil de salon je graag helpen met echt resultaat en is pas tevreden als jouw huid weer gezond straalt!