Schoonheidssalon
in Enschede
Elke datum
Schoonheidssalons

Kies uit 8 schoonheidssalons in Enschede

Flawlash

5,0
32 reviews
Enschede
Laat zien op de kaart
Intake PMU behandeling 30 min
€0
Nabehandeling PMU 1 u 30 min
€75
Cursus One by One | Aanbetaling5 uren
€90
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

We’re here for you-and your brows & lashes, too!

Bij Flawlash brengt Lash & Brow guru Shirley het beste van twee werelden samen: de ultieme look & feel good beleving op het gebied van wimpers & wenkbrauwen!

Het team en ervaring in jaren: Flawlash is 2016 opgericht door Shirley van Genderen. Met oog en passie voor luxe en kwaliteit is Flawlash inmiddels uitgegroeid tot een uniek Nederlands beautymerk en biedt een totaalconcept aan behandelingen en opleidingen waarbij de focus ligt op wimpers-en wenkbrauwen. Onze Lash & Brow Experts zijn getraind om alle voorzorgsmaatregelen te treffen en volgen een strikt protocol voor elke behandeling. Zo zorgen we ervoor dat jouw ervaring schoon en veilig verloopt. Je vindt ons in Enschede en Haren.

Gespecialiseerd in: Lashes & Brows at your service!

Hebben jouw wimpers en/of wenkbrauwen een beetje liefde nodig? Zitten er te veel haartjes onder je wenkbrauwen? Of wil je helemaal “on fleek” naar een speciale gelegenheid? Wat jouw wensen ook zijn, wij hebben de juiste behandeling voor jouw wimpers en wenkbrauwen.

Merken en producten: Flawlash staat als high-end beautymerk voor kwalitatief hoogwaardige wimper- en wenkbrauw producten. Wij werken in onze salons uitsluitend met gerenommeerde merken van perfectie en innovatie, o.a; Brazilian Brows, Mrs Highbrow en Refectocil.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: je vindt ons in hartje centrum Enschede, op 5 minuutjes lopen vanaf het Centraal Station.

Extra's: wimpers & wenkbrauwen zijn echt ons ding! Het maakt ons niet uit wie je bent, welke wenkbrauwen je hebt of welke wenkbrauwen je graag zou willen: wij hebben alles in huis om jouw wimpers en wenkbrauwen een beetje liefde te geven en jouw unieke schoonheid te versterken.