Schoonheidssalon
in Rhoon, Zuid-Holland
Elke datum
Schoonheidssalons

Kies uit 7 schoonheidssalons in Rhoon, Zuid-Holland

Beleef Schoonheid

5,0
2 reviews
Rhoon, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
BEL, APP OF MAIL me als je de tijd die jij wilt er (nog) niet bijstaat!! LET OP: maandagen en avonden zijn alleen via app of mail te boeken!! 10 min
€0
Verven wenkbrauwen of wimpers tijdens behandeling 10 min
€10
Harsen wenkbrauwen of bovenlip of kin tijdens behandeling 10 min
€9,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
15:0017:30
DiDinsdag
15:0017:30
WoWoensdag
10:0017:30
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

De sfeer bij Beleef Schoonheid is rustig, warm, vertrouwen wekkend en heel relaxt. Er wordt naar je geluisterd en met je meegedacht.

Bij Beleef Schoonheid worden de producten van de merken GIGI, XMinerals en Marlyse Bue gebruikt en voor de visagie wordt het 100% minerale make-up merk I.am.Klean gebruikt.

De eigenaresse is Schoonheidsspecialiste met registraties bij de ANBOS en het SKIN Register, Acné-en littekenspecialiste, Therapeute Face Lifting, Massagetherapeute en Visagiste

De eigenaresse is gespecialiseerd in de gevoelige huid, de allergische reagerende huid en de huidproblemen zoals acne, rosacea, psoriasis, couperose, eczeem, littekens en natuurlijk in huidveroudering/anti-aging.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer bij Beleef Schoonheid is Metrostation Rhoon.

De eigenaresse is gespecialiseerd in de gevoelige huid omdat zij zelf een gevoelige, allergisch reagerende huid heeft en daardoor begrijpt de eigenaresse/schoonheidsspecialiste echt wat jij doormaakt als je bij haar in de stoel komt liggen. Ze stelt je op je gemak, neemt de tijd voor jouw verhaal en verwachtingen en stelt samen met jou een behandelplan op.