Alle haar en beauty

Kies uit 128 salons met haar en beauty in Gelderland

De Feel Good Factory

5,0
18 reviews
Harderwijk, Gelderland
Laat zien op de kaart
Wimpers verven 15 min
€7,50
Wenkbrauwen verven 15 min
€10
Harsen bovenlip of kin of wenkbrauwen 20 min
€10
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:0021:30
WoWoensdag
10:0014:30
DoDonderdag
10:0021:30
VrVrijdag
10:0015:00
ZaZaterdag
11:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Bij Dana Niessen is de sfeer huiselijk, gezellig en informeel.

Het team: Dana heeft jarenlange ervaring in de beauty en als coach. Ze is gespecialiseerd in huidverbetering, Ayurvedische behandelingen en massages. Nadieh volgt als make-up addict de laatste trends en is een kei in jou voorzien van de mooiste make-up of informatie te geven over de producten. Laura heeft jarenlange ervaring in de beautybranche en is expert op het gebied van huidverbetering.

Gespecialiseerd in: Huidverbetering en ontspanning gaan bij ons hand-in-hand. We gaan mee in de laatste trends op het gebied van schoonheidsverzorging en bieden dan ook gespecialiseerde en gepersonaliseerde behandelingen met hoogwaardige producten.

Merken en productenn: Lakshmi, Prescription, Baims, Kalahari, Theranaka, Panier des Sens.

Extra's: Parkeren voor de deur, altijd een gratis intake, gepersonaliseerde behandelingen en de laatste technieken op het gebied van huidverbetering. Tevens is het mogelijk tijd te boeken in de salon en deze tijd is vrij in te vullen met de wensen van de klant op het gebied van huidverzorging en ontspanning doormiddel van lichaamsbehandelingen.

Nieuw

Schoonheidssalon Renate

5,0
11 reviews
Gelderland
Laat zien op de kaart
Verven van wenkbrauwen tijdens de behandeling
€8
Waxen bovenlip in de behandeling
€7,50
Gezichtsbehandeling op maat (60 minuten) 1 u
€0
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
08:3017:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
08:3017:30
DoDonderdag
08:3017:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0012:30
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalon Renate in Groessen (gem. Duiven) is een schoonheidssalon waar huidverbetering, huidverzorging en ontspanning samen komen. De persoonlijke aandacht en een eerlijk passend huidadvies staan centraal bij de salon. Tijdens elke behandeling wordt er gekeken naar de wensen van de klant en naar de behoefte van de huid.

Openbaar vervoer: Geen openbaar vervoer in de buurt. Op een afstand van 2,5 km is er een bus en treinstation.

Het team: Eigenaresse Renate Putman heeft ruim 27 jaar werk ervaring.

Gespecialiseerd in: Phyto aromatische YONKA behandelingen. Massages ontspanning, kobido, bindweefsel voor het gezicht. 2B Bio Peeling (biologische kruidenpeeling) zorgt ervoor dat de huid diep gezuiverd wordt, het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look. De PRX Skinbooster is één van de Top behandelingen die Schoonheidssalon Renate aanbiedt. Deze behandeling in kuurverband maakt het verschil voor iedereen die huidverjonging wenst. De huid voelt gelijk voller, gladder, steviger aan met een mooie frisse Glow. Fijne lijntjes kunnen vervagen en uw huid zal stralen. De combinatie van gezichtsbehandelingen in de salon en de huid thuis verzorgen met de producten van YONKA & Dr Grandel & 2B Bio Beauty zijn een garantie voor een stralend resultaat.

Merken en producten: Merken en producten: Yon-Ka, Dr Grandel, Arabesque make - up, Dr Massing wimperserum, Marc Inbane.

Extra's: Schoonheidssalon Renate is een salon dames. Aandachtspunten de salon is onder de woning gelegen, via eigen ingang en een trap naar beneden bereikbaar. Gratis parkeren voor de deur. Wachtruimte en toilet aanwezig.

Michalis Massage & Soundhealing

5,0
180 reviews
Ede, Gelderland
Laat zien op de kaart
Daluren
Thuissalon
I got your Back!...& your Shoulders, Arms and Neck 30 min - 1 u 30 min
vanaf €45
bespaar tot 20%
Relax...just relax1 u - 2 uren
vanaf €85
bespaar tot 20%
Shiatsu Massage- Let your life energy flow1 u - 2 uren
vanaf €85
bespaar tot 20%
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
12:0022:00

Michalis Massage and Soundhealing—your neighbourhood pop-up sanctuary—is the place to connect body, mind and spirit. Drop in for a quick fix, get your full body massage maintenance or indulge yourself with an extended session that transcends time and space.

The passion and dedication Michalis puts into his bodywork has earned him the nickname “The Man with the Golden Claws.” Each session is tailor-made to your individual needs. A blend of techniques with a holistic approach: Thai Yoga massage, Shiatsu acupressure, Swedish massage, Deep tissue, Sport massage and Sound healing.

Try the signature treatment: a fusion of massage with soundhealing. A unique odyssey that will leave you enchanted, tranquil and at peace. You can fully surrender: because Michalis has got your back. And your head, shoulders, legs, feet, arms and neck.

Enhance your experience with additional luxuries such as a special oil blend, CBD oil, magnesium, aromatherapy, cupping or herbal stamps.

All products used are natural.

Come once for the experience. Return for the results.

1
234
7