Alle haar en beauty
in Purmerend, Noord-Holland
Elke datum
Alle haar en beauty

Kies uit 9 salons met haar en beauty in Purmerend, Noord-Holland

Studio Allegro

4,9
25 reviews
Purmerend, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Thuissalon
Carbon laser-peeling1 u
vanaf €10
Vrouwen waxen - Gezicht 10 min
vanaf €10
Epileren - Wenkbrauwen 20 min
€15
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3020:30
DiDinsdag
09:3013:00
WoWoensdag
09:3017:00
DoDonderdag
09:3017:00
VrVrijdag
09:3013:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Bij Studio Allegro in Purmerend kom je terecht in een fijne omgeving waar er naar jouw wensen worden geluisterd, en waar je altijd tevreden de deur uit loopt. Geniet van een fijne behandeling terwijl het team ervoor zorgt dat je gezien mag worden en je weer lekker in je vel zit. Ze gaan hier snel, vakkundig en hygiënisch te werk zodat alle haartjes met de haarwortels en al worden verwijderd. Vraag gerust advies aan Marella als je nog twijfelt over een nieuwe look, ze helpt je graag.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Treinstation Purmerend is op loop afstand. Buslijnen Waterlandplein & Waterlandlaan voor de deur met een stop. Daarnaast is er een gratis parkeermogelijkheid in de buurt.

Het team:
Bestaande uit eigenaresse Marella. Zij is net gestart maar heeft meerdere jaren ervaring in verschillende behandelingen. De salon is net opgericht, maar Marella heeft al langer ervaring als wimperstyliste met behaalde certificaat one-by one. Daarnaast heeft zij het certificaat allround browstylist.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Huiselijke sfeer met zacht teinten.
  • Gespecialiseerd in: Tatoeage verwijderen met de pico laser, carbon peeling en het zetten van tandkristallen. Eigenaresse Marella luistert naar de wensen van de klant en houd van een persoonlijke benadering.
  • De extra’s: Doet ook huidverbeteringsbehandelingen.