Vrouwen harsen - Brazilian

Zoek op Treatwell naar Vrouwen harsen - Brazilian bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Wanneer je meer haar wilt laten verwijderen dan bij een standaard bikiniwax, maar helemaal kaal toch iets te veel van het goede vindt, dan is de Brazilian wax de ultieme middenweg. De Brazilian wax zorgt ervoor dat je er netjes en verzorgd uitziet en dat je te allen tijden klaar bent voor het bikiniseizoen. Fans zeggen dat - wanneer je deze vorm van waxen eenmaal geprobeerd hebt - je nooit meer zonder wilt. Niet gek dus, dat deze behandeling één van de populairste wax treatments van dit moment is geworden.

De Brazilian wax werd voor het eerst geïntroduceerd in New York in de jaren 80. Toen daar de kleding- en lingeriestijl begon te veranderen werd de techniek al snel opgepikt waardoor de Brazilian wax immens populair werd. Tegenwoordig is deze vorm van ontharen dan ook niet meer weg te denken uit de beautywereld.

Gemiddeld blijven de haartjes na een Brazilian wax 3 tot 4 weken weg. De eerste keer dat je jouw intieme delen laat waxen kan het wellicht een beetje pijn doen, maar dit is maar van korte duur. Wees echter niet bang om aan te geven wanneer het te pijnlijk wordt en je behoefte hebt aan een pauze. De waxspecialist kan hier dan rekening mee houden. De tweede keer dat je een Brazilian wax ondergaat zul je merken dat het al veel minder pijn doet. Naarmate je meer behandelingen hebt gehad, zul je ook merken dat het haar dunner en in mindere mate terug zal komen. Maak je dus vooral niet teveel zorgen over de nadelen; een Brazilian wax is binnen een paar minuten achter de rug en je hebt er wekenlang plezier van.

Fans zeggen dat - wanneer je deze vorm van waxen eenmaal geprobeerd hebt - je nooit meer zonder wilt.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN BRAZILIAN WAX?

Een Brazilian wax neemt hooguit 30 minuten van je tijd in beslag. In een privékamer kun je je broek uittrekken en indien gewenst een string aanhouden. Onthoud dat de waxspecialist al vele klanten voor jou heeft gehad en alles al heeft gezien. Je hebt dus geen reden om je ergens voor te schamen. Je kunt nu plaatsnemen op een comfortabele behandeltafel welke bedekt is met schone handdoeken en papieren lakens. Vervolgens wordt de wax aangebracht op het te ontharen gebied. In een snel tempo worden de haren van buiten naar binnen verwijderd en zal er naar wens een streepje haar overblijven.

GOED OM TE WETEN

Op een Brazilian wax kun je je enigszins voorbereiden. Wanneer je voor het eerst een Brazilian wax ondergaat, is het handig om van tevoren de haren een beetje bij te werken zodat het ontharen makkelijker gaat. Let er wel op dat de haren niet te kort zijn, anders kan de wax niet goed hechten. Wanneer je je zorgen maakt over de pijn kun je eventueel van tevoren een pijnstiller nemen. Het wordt afgeraden om een Brazilian wax te nemen op het moment dat je ongesteld bent, omdat alles dan veel gevoeliger is. Per salon kan het verschillen wat voor wax ze gebruiken, dus het is handig om van te voren wat onderzoek te doen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.


Deel dit artikel