Reviews

4,9
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Nathalie
18 dagen geleden
Ida is een echt goede kapper. Zo een waar je met een gerust hart je beste vriendin heen stuurt omdat je zeker weet dat het goed gaat. Ze neemt de tijd voor je en is niet gehaast. Eerst bespreekt ze wat je van je huidige kapsel vindt en dan hoe je het graag zou hebben. Ze informeert je over producten en bespreekt mogelijkheden. Zo ben je als klant altijd up-to-date. Want Ida blijft actief op het gebied van vernieuwingen zoals verf-en kniptechnieken of de nieuwste trends en producten. Ze heeft een enorm uitgebreid assortiment aan producten van Redken, heerlijk. Wat mij opvalt is dat ze kijkt naar de structuur van je haar en de manier waarop het van nature valt. Daar houdt ze rekening mee bij de behandeling. Ze is erg nauwkeurig, schrijft alles op over de behandeling die ze je geeft en refereert daar de volgende keer naar. Soms ben je zelf totaal vergeten wat je precies voor kleur had of product maar dat is dus geen probleem. Ik laat mijn haar verven en bijkleuren Alle podicten kun je ook bij haar kopen en daanaast heeft ze make-up van Pupa. Ik ga dus elke keer naar huis met nieuwe producten in mijn tas. Heel fijne kapster, voor zover ik tot nu toe meegemaakt heb als Rotterdamse, is zij uniek.
Betty
één maand geleden
Jemene
één maand geleden
Voor het eerst bij Ida voor een behandeling langs geweest en het klikte meteen goed. Leuke gezellige salon. Ida neemt alle tijd om de beste match qua kleur te krijgen en geeft goede adviezen. Echt een hele fijne behandeling gehad en mijn haar zit super mooi.
Marlies
één maand geleden
Ida heeft kennis van zaken en adviseert je kundig en uitgebreid. De salon is overzichtelijk, heerlijk rustig en brandschoon. Heel blij met Ida als mijn nieuwe haarstyliste....Een vakvrouw!
Marjan
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

5th Avenue Style Hair & Make-up
's-Gravenweg 609
Rotterdam

Eigenaresse Ida ontvangt je graag in haar stijlvolle en professioneel ingerichte salon 5th Avenue Style Hair & Make-up aan de ’s-Gravenweg in Rotterdam. Hier staat alles in het teken van aandacht en ontspanning en wordt alle tijd genomen om te luisteren naar jouw wensen. Samen onderzoek je wat de mogelijkheden zijn betreffende coupe, kleur en make-up en wordt er goed gekeken of deze bij jouw persoonlijkheid passen. Alles om jou de mooiste uitstraling ooit te geven! In de salon wordt er gewerkt met producten van Redken, Pureology, Olaplex en Maxliss.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt