AB Studio Beauty Care

4,8
53 reviews
Middendreef 273, Lelystad, Netherlands
Open Vandaag: 09:30 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
53 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Alles wordt goed uitlegd, mevrouw neemt haar tijd voor de handeling en deze wordt professioneel uitgevoerd. Je ziet meteen al een verbetering van je huid.
Top advies, nemen echt de tijd en stemmen de wensen af. Super mooi geworden!
Heel fijne sfeer en aardige behandekaarster Mijn mening werd heel belangrijk gevonden,regelmatig werd gecheckt hoe het ging met me en wat ik van de behandeling vond Ook regelmatig kon ik in spiegel kijken naar de vorderingen.Top
goede uitleg van andrezza in een ontspannen ruimte. Andrezza werkt vakkundig en heel hygyenisch wat je snel op je gemak stelt. Ze is heel vriendelijk en heeft een rustgevende uitstraling. Een goede keus
prettige omgeving, duidelijke uitleg van hoe en wat. andrezza straalt rust en vakkundigheid uit en is heel vriendelijk en zorgzaam . een aanrader
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Andrezza
4.9
37 reviews

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Andrezza

Professioneel9
Vakkundig6

Over

AB Studio Beauty Care
Middendreef 273
Lelystad, Netherlands

Schoonheidssalon AB Studio Beauty Care vind je aan de Neringpassage in Lelystad. Je bent hier aan het juiste adres voor permanente make-up, diverse gezichtsbehandelingen en huidverbetering, zoals een BB Glow treatment, plasmalifting, microneedling en dermaplaning.

Eigenaresse Andressa heeft volledig de aandacht voor jou. Op deze manier kan ze het beste rekening houden met je persoonlijke wensen en behoeftes. Andressa zorgt ervoor dat de omgeving vertrouwd aanvoelt zodat je snel op je gemak bent. Je kunt behandelingen van hoog niveau verwachten. Haar doel is dat jij de de salon verlaat met een sky high zelfvertrouwen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3019:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over AB Studio Beauty Care

AB Studio Beauty Care is geopend woensdag, vrijdag van 09:30 tot 18:00 en donderdag van 09:30 tot 19:00. De salon is gesloten maandag, dinsdag, zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij AB Studio Beauty Care zijn: Wenkbrauwen - threaden, Facials / Gezichtsbehandelingen en Permanente make-up (pmu)
De populairste behandeling, Wenkbrauwen - threaden, heeft een gemiddelde prijs van € 18,32.
Bij AB Studio Beauty Care kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt