Acura

IJburglaan 257, 1086ZJ Amsterdam
5,0
5 reviews
IJburglaan 257, 1086ZJ Amsterdam

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
k heb al een tijdje last van pigmentvlekken en kwam daarvoor bij acura. Ik heb bij de huidtherapeut Femke een erg prettig en goed advies gekregen waarnaar ik een melapeel heb gehad om mijn pigmentvlekken aan te pakken. Ik heb een goede behandelingen gehad een prettig gesprek en een mooi resultaat!
Sandy
2 maanden geleden
Prettig ontvangen, goed en professioneel personeel en top resultaat op mijn laserontharing. Ze werken met een diode laser die een grote behandelkop heeft waardoor de behandeling snel gaat. Daarnaast wordt ook de huid gekoeld door de kop. Erg fijn!
Nvt
2 maanden geleden
De peeling is en geweldige behandeling! De volgende dag voelde gezicht helemaal als nieuw, mijn huid straalde weer! Het personeel in de salon is super gast vrij, snappen wat je als resultaat wilt hebben. Ben erg blij met deze behandeling en de salon! Zal het ook zeker aan ieder aanraden.
Pamela Peetoom
2 maanden geleden
Erg professionele organisatie, met kundig personeel! Goede uitleg van wat er ging gebeuren en snelle effectieve behandeling. Super resultaat! Aanrader: ook voor mannen!
Ron van de Port
2 maanden geleden
Strakke kliniek, behulpzaam personeel en een professionele behandeling gehad voor mijn huid. Femke is huidtherapeut en heeft mij een uitgebreid en professioneel advies gegeven over mijn huid waarnaar ik vervolgens behandeld ben voor huidverbetering. Ik kom zeker terug!
Helma Straatmans.
2 maanden geleden

Over

Acura
IJburglaan 257
1086ZJ Amsterdam

Acura, gelegen aan de IJburglaan in IJburg, is een kliniek waar je terechtkunt voor cosmetische behandelingen, huidverbetering en definitieve ontharing. De treatments worden uitgevoerd door een huidtherapeut die samenwerkt met een cosmetisch arts en dermatoloog. Zij stellen een behandelplan op welke zal worden uitgevoerd met de nieuwste lasers en apparatuur. Belangrijk daarbij is dat jouw wensen op nummer ėėn staan. Geniet voortaan van mooiere en stralendere huid.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt