Afslankstudio Gracili

Zielhorsterweg 83, 3813ZX Amersfoort
4,3
4 reviews
Zielhorsterweg 83, 3813ZX Amersfoort

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,3
4 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de verschillende producten. Proefbehandeling is lang genoeg om een goed beeld te vormen.
Annet
2 jaar geleden
Heb voor de vakantie de elektrostimulatie gedaan en ben toen ca. 4 kilo afgevallen. Daarnaast heb ik hele goede voedingstips gekregen om op gewicht te blijven. Mooie studio met deskundig personeel. Een aanrader!
3 jaar geleden
Afslank studio Gracili daar word je prettig geholpen, met voedingsadviezen van een deskundige, Marijke Eijgenraam, altijd weer een nieuw product om uit te proberen, en goede resultaten , ik ben destijds 40 kilo afgevallen, en ik ben nog steeds onder behandeling, ook voor pijn klachten, en mijn gewicht op peil te houden.
Wilma
3 jaar geleden
Na een vriendelijke ontvangst en een korte intake de lymfedrainage ondergaan. Wat een heerlijke ontspannende ervaring is dat. Ook zonder specifieke klachten zeker een aanrader!
Anoniem
5 jaar geleden

Over

Afslankstudio Gracili
Zielhorsterweg 83
3813ZX Amersfoort

Of je nu veel af wilt vallen, of slechts plaatselijk je figuur wilt verbeteren; bij Gracili bieden ze meerdere mogelijkheden om deze problemen aan te pakken! Je kunt een voedingsplan volgen dat op jouw lijf geschreven is, opgemaakt aan de hand van je bloedwaarden. Verder bieden zij elektrostimulatie, lymfedrainage, cryolipolyse (plaatselijke vetverwijdering door koeling), Ultra Body Shape behandelingen en ontspannen in de styling capsule. Eigenaresse Marijke Eijgenraam is gediplomeerd gewichtsconsulente aangesloten bij Beroepsvereniging BGN en ervaringsdeskundige wat betreft afvallen.

MaMaandag
10:0016:00
DiDinsdag
09:3021:00
WoWoensdag
09:3012:00
DoDonderdag
14:0021:00
VrVrijdag
09:3015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt