Afslankstudio Gracili

Zielhorsterweg 83, Amersfoort, 3813ZX

Sorry, Afslankstudio Gracili is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Barbershop Liendert

197 reviews
Havikshorst 11 (ingang aan de Trekvogelweg), 3815TA Amersfoort

Styling by M Centrum

471 reviews
Achter de Arnhemse Poortwal 125, Amersfoort

Amunra huid - en laser kliniek

508 reviews
Van Randwijcklaan 14, Amersfoort

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,3
4 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de verschillende producten. Proefbehandeling is lang genoeg om een goed beeld te vormen.
Heb voor de vakantie de elektrostimulatie gedaan en ben toen ca. 4 kilo afgevallen. Daarnaast heb ik hele goede voedingstips gekregen om op gewicht te blijven. Mooie studio met deskundig personeel. Een aanrader!
Afslank studio Gracili daar word je prettig geholpen, met voedingsadviezen van een deskundige, Marijke Eijgenraam, altijd weer een nieuw product om uit te proberen, en goede resultaten , ik ben destijds 40 kilo afgevallen, en ik ben nog steeds onder behandeling, ook voor pijn klachten, en mijn gewicht op peil te houden.
Na een vriendelijke ontvangst en een korte intake de lymfedrainage ondergaan. Wat een heerlijke ontspannende ervaring is dat. Ook zonder specifieke klachten zeker een aanrader!

Over

Afslankstudio Gracili
Zielhorsterweg 83
3813ZX Amersfoort

Of je nu veel af wilt vallen, of slechts plaatselijk je figuur wilt verbeteren; bij Gracili bieden ze meerdere mogelijkheden om deze problemen aan te pakken! Je kunt een voedingsplan volgen dat op jouw lijf geschreven is, opgemaakt aan de hand van je bloedwaarden. Verder bieden zij elektrostimulatie, lymfedrainage, cryolipolyse (plaatselijke vetverwijdering door koeling), Ultra Body Shape behandelingen en ontspannen in de styling capsule. Eigenaresse Marijke Eijgenraam is gediplomeerd gewichtsconsulente aangesloten bij Beroepsvereniging BGN en ervaringsdeskundige wat betreft afvallen.

MaMaandag
10:0016:00
DiDinsdag
09:3021:00
WoWoensdag
09:3012:00
DoDonderdag
14:0021:00
VrVrijdag
09:3015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten