Reviews

4,4
114 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Meutia Kusprameswari
16 dagen geleden
Lovely atmosphere and lovely people. I was treated as though I was coming in for a full spa even though it was only my brows.
Anoniem
19 dagen geleden
Ik vond de hamam behandeling erg prettig. En de dame die de behandeling deed aangenaam in de omgang. Heb me echter geirriteerd aan het gedrag en het gebrek aan toezicht hierop van andere gasten. 2 luidruchtige Amerikaanse dames en een verwende kleuter in het bubbelbad.
Anoniem
één maand geleden
Truly amazing and zen experience. Beautiful surroundings, friendly and qualified staff. Highly recommended. I can't wait to come back.
Kasia Rypinska
2 maanden geleden
Ik had de olie treatment voor de Shakra. Alles is heel mooi en schoon precies als op de foto. had graag olie met een lekker geurtje gewild. Maar voor de rest heel tevreden vooral met de service!
Ilona Etnel
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Akasha - Conservatorium Hotel
Van Baerlestraat 27
1071AN Amsterdam

Met Akasha presenteert het Conservatorium hotel een spa- en gymervaring en welzijnsconcept, dat geheel nieuw is voor Amsterdam. Ontspanning, herstel en verjonging zijn de hoofdthema’s van het Akasha Holistic Wellbeing Centre. Daartoe is het verdeeld in verschillende gebieden die aansluiten op de vier basiselementen. De Spa beschikt over een fitnessclub, Organic Bar, ontspanningsruimte, exclusief Watsu-bad, de jacuzzi, sauna en hamam. Het royale zwembad (dat 18 bij 5 meter meet) biedt een oase van ontspanning en comfort door het serene ontwerp van huisarchitect Piero Lissoni.

On Saturday and Sunday Akasha charges a supplement of € 50,- when you book 1 treatment. Any difference between the starting price and the actual costs will be settled in the salon when you pay online.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0022:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt