All Beauty Treatments

Burgemeester Reigerstraat 34, 3581KT Utrecht
4,0
109 reviews
Burgemeester Reigerstraat 34, 3581KT Utrecht

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,0
109 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
I accidentally booked a pedicure for teens, I wasn’t aware. But they were very kind and created time for me for basic pedicure. I paid the difference of course. I really like the place and the staff, it’s very clean and calm. I left feeling pampered!
Naz Costante
4 maanden geleden
Stefanie
4 maanden geleden
Francine
4 maanden geleden
Er was verwarring met de planning waardoor ik gebeld werd met de mededeling dat mijn geplande tijd niet meer beschikbaar was. Na overleg bleek er toch een plekje vrij te zijn, op mijn oude afgesproken tijd! Heel vreemd verhaal, zal wel aan het systeem liggen.. Vervolgens werd ik op de dag van de afspraak een kwartier van tevoren gebeld met de mededeling dat ik mijn afspraak had gemist. Erg bijzonder. De basic hands behandeling was goed.
Anoniem
5 maanden geleden
Ik vond het tegenvallen. Er waren teveel boekingen tegelijk waardoor ik de behandeling in een soort kantoortje kreeg wat even snel was omgebouwd als behandelkamer. Dit was geen gezellige ruimte zoals ik zou verwachten. De schoonheidsspecialist had daardoor ook niet alle spullen bij de hand en moest 3x tussentijds naar de andere ruimte lopen. Een vriendin van mij kreeg tegelijkertijd voor dezelfde prijs een massage en wenkbrauwen werden geepileerd terwijl ik moest kiezen tussen de twee. Voor die prijs verwachts ik dat dit er beiden bij zit.
Marije
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

All Beauty Treatments
Burgemeester Reigerstraat 34
3581KT Utrecht

Aan de Burgermeester Reigerstraat in Utrecht is All Beauty Treatments & Cosmetics Shop gevestigd. Je kunt hier terecht voor een totaalconcept aan beauty treatments. Van manicures tot het shapen van je wenkbrauwen. Bij All Beauty ben je voor alle schoonheidsbehandelingen èn meer aan het juiste adres. Laat je bij deze salon verwennen en voel je als herboren!

Maandag
13:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
12:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt