Reviews

4,8
36 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Door Araz ben ik ontzettend goed geknipt,ben zo blij dat ik deze kapsalon heb gevonden,kom zeker terug.
Daria
2 dagen geleden
Top kapsalon,super geknipt.
Karin Anton
11 dagen geleden
Zeer Vriendelijke werknemers,super geknipt,uitstekend kapsalon.
Ben Bakker
14 dagen geleden
Eijndelijk na jaren heb ik een kapper gevonden die mijn haren super goed heeft geknipt,be nooit zo blij de deur uitgegaan bij een kapper,jammer dat ben ik laat achter gekomen dat in Schiedam zo goede kapper is,meneer Araz super bedankt.
Alexandra Puchkin
2 maanden geleden
Vandaag met mijn zoontje geweest. We hadden een afspraak ingepland om 12.00 uur..ondanks de drukte zijn we zelfs eerder dan de afgesproken tijd geholpen. Hij is echt super geknipt!! Ik ben echt onder de indruk hoe mooi en strak het is gedaan.Het is het exact zoals ik had gewild en gehoopt. Verder heerst er een ontspannen sfeertje en werd ik gastvrij ontvangen met de vraag of ik wat wilde drinken. Kortom ik geef na mijn ervaring vandaag een 9. Waarom geen 10 omdat ik geen ervaring heb met de andere kappers en het was leuk geweest als er een actie was voor kinderen om te knippen.
Latifa Arabat
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Araz Kapsalon
Hoogstraat 21
3111HB Schiedam

Het team van Araz heeft ervaring met diverse soorten haar: van europees haar tot Aziatisch-, kroes- of krullend haar. Verder zijn ze op de hoogte van alle knip- en kleurtechnieken die ze combineren met trends en ideeën uit jarenlange ervaring. In de schoonheidssalon kun je genieten van diverse behandelingen. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste Azheen is ook als beauty advisor werkzaam en werkt voor verschillende cosmeticamerken. Ze bieden ook deelbehandelingen zoals harsen, epileren, het verven van wimpers of wenkbrauwen en make-up. Er wordt uitsluiten gewerkt met producten van Neoderma.

Maandag
12:0018:00
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt