Avichi Kliniek

Herengracht 452, 1017CA Amsterdam
4,6
5 reviews
Herengracht 452, 1017CA Amsterdam

Reviews

4,6
5 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Anoniem
één jaar geleden
Erg goed
Anoniem
één jaar geleden
Ik werd prettig ontvangen en snel geholpen. Arvind heeft mij goed geadviseerd en niet geprobeerd om mijn hele gezicht vol te spuiten. Deze ervaren had ik wel bij de vorige kliniek was ik ben geweest. Ga dus zeker terug!
Amy
één jaar geleden
Anoniem
2 jaar geleden
Ik was al eerder bij Avichi...en was toen al zeer tevreden. Na 2 jaar buitenland, was ik de naam vergeten, dus kwam ik bij treatwell terecht na wat zoektermen ingevuld te hebben. Blij dat ik Avichi weer gevonden heb! Kundige arts, die zich echt verdiept heeft in de materie. Want gewoon een botoxje prikken kan iedereen. Deze man is heel voorzichtig. Geeft de juiste dosering botox en heeft ook een state of the art techniek. Daarna hebben we goed met elkaar gesproken over lipfillers. De intelligente manier waarop hij er over sprak heeft mij echt over de streep getrokken. Over twee weken ga ik heel subtiel mijn liplijn versterken ( kleine rimpels weg) en dan de onderlip en bovenlip heel kelin beetje aanzetten. Ik durf dit alleen maar aan omdat deze arts echt weet wat hij doet.
Anoniem
3 jaar geleden

Over

Avichi Kliniek
Herengracht 452
1017CA Amsterdam

De klanten van Avichi zijn op zoek naar een volmaakt uiterlijk. In kliniek Avichi worden cosmetische behandelingen uitgevoerd waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van fillers en Botuline (Botox). Belangrijk is dat mensen dezelfde uitstraling behouden als voor de behandeling. Ze gaan hier dan ook altijd voor een natuurlijk eindresultaat. Chigharoe wordt niet voor niets de gezichtscontouren dokter genoemd. Opvallend is dat steeds meer jongeren de weg naar de kliniek vinden voor correcties en preventieve behandelingen.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt