Ayurveda praktijk by Monique

Oostzaanstraat 46, Amsterdam
4,8
6 reviews
Oostzaanstraat 46, Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,8
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
relaxed!
ce
3 maanden geleden
Ik ben sinds 2013 een vaste klant bij Monique. Ik ben geboren met mijn heup uit de kom waardoor ik beenl engte verschil heb. Daardoor had ik altijd pijn in mijn onderrug en heupgewricht. Na de eerste Dorn sessies en Ayurveda massage werd dit steeds minder en nu is het zo goed als verdwenen. Ik laat me nu iedere 6 weken (preventief) behandelen en de pijn blijft weg. Naast dat Monique zeer deskundig is is ze een heel prettig persoon!
Anna Bouman
9 maanden geleden
De ayurvedische massage bij Monique zijn zeer ontspannend.
Vincent
10 maanden geleden
Bijna ten einde raad heb ik met Monique afgesproken. Na een onverwachte zware darm operatie en daarvoor al een zware emotionele periode word ik verwelkomt in de praktijk van Monique. Een rustgevende omgeving met kleuraccentjes waar ik vrolijk van word. Na het intake gesprek en pols voelen legt Monique me uit dat het in mijn buik en in mijn hoofd niet goed zit. Zij heeft beide problemen aangepakt en het ging langzaam en gestaag beter met me. Meer rust in mijn hoofd en lijf, darmen minder onrustig en daarnaast nog heel lekker! Ik blijf regelmatig bij haar komen en na een controle bezoek in het ziekenhuis heeft zij voor de diagnose die de arts gaf( hij vertelde me dat er geen behandeling voor was omdat het niet levensbedreigend is of invloed heeft op je levensverwachting) mij een eenvoudig kuurtje voorgesteld, waardoor de klachten in korte tijd aanzienlijk minder zijn geworden. Terugkijkend mijn ervaringen kan ik concluderen dat ik dankzij haar goede zorgen weer heel positief en rustig in het leven sta. Ik blijf mezelf verwennen door regelmatig naar Monique te gaan!
Francien schutte
10 maanden geleden
Al jaren vaste klant bij Monique. Na vele therapieën geprobeerd te hebben voor chronische rugklachten werkt de Dorn-Breuss methode het beste, aangevuld met passende yoga oefeningen die Monique adviseert en uitlegt. Monique is zeer kundig, heeft veel ervaring en is breed gespecialiseerd.
Louise Hansen
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Ayurveda praktijk by Monique
Oostzaanstraat 46
Amsterdam

Bij Ayurveda praktijk by Monique op de Oostzaanstraat kun je niet alleen terecht voor authentieke massages, maar ook voor simpelweg goed advies. De salon richt zich op gezonde en zieke mensen, op preventie en genezen van lichaam en geest. Vasten klanten zeggen dat de eigenaresse Monique gouden handjes heeft. Niet zo gek, want Monique heeft een grote passie voor Ayurveda. Deze techniek is allesomvattend, zodat je als geheel behandeld wordt. Ayurveda is de basis van alle massages die deze salon aanbiedt. Naast therapeut is Monique yogadocente en Javaanse danseres. Combineer een consult met een behandeling en je verlaat de salon opgeladen en gebalanceerd.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
14:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
14:0020:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt