Reviews

4,8
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een aanrader voor iedere zwangere vrouw.
Anoniem
19 dagen geleden
Mijn vorige recensie dd 17 maart is niet goed gegaan, vandaar een nieuwe plaatsing. Ik ben erg tevreden over de zwangerschapsmassage en service. Kala neemt uitgebreid de tijd voor je, houdt rekening met je wensen en geeft fijne adviezen. Heerlijk ontspannen en zeker voor herhaling vatbaar!
Natasja
6 maanden geleden
Fijne zwangerschpasmassage gehad. Erg ontspannend en ze neemt goed de tijd voor je. Ik kom er zeker terug!
Natasja
6 maanden geleden
Ik ben zwanger en wilde heel graag een ontspannende massage, nou dat is gelukt! Dank je wel het was heerlijk! Echt een aanrader
Ellis
één jaar geleden
Heerlijke zwangerschapsmassage gehad van Kala. Fijne ambiance, en enorm relaxt. Kala houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren en wensen. Ik kom hier graag weer terug!
Anoniem
één jaar geleden

Over

Ayurvedische Natuurgeneeskundige praktijk Shruti
Anton van Duinkerkenlaan 29
1187WD Amstelveen

Bij Ayurvedische Natuurgeneeskundige praktijk Shruti richt Kalawatie zich volledig op de holistische natuurgeneeskunst: Ayurveda. Dit is een wetenschap die zich bezighoudt met de vraag hoe een mens lang, gezond en gelukkig kan leven. Ze werkt samen met een Westerse arts, waardoor elke kwaal wordt bekeken vanuit de Oosterse en Westerse visie. Aan de hand van een diagnose bepaalt ze hoe ze je gaat behandelen, zodat de balans in je lichaam terugkomt en blijft. Preventie is een belangrijk onderdeel van Ayurveda. Veel van de behandelingen die ze aanbiedt zijn gericht op moeder en baby. De behandelingen kunnen eventueel vergoed worden bij de zorgverzekering.

Maandag
09:0015:00
Dinsdag
11:0013:00
Woensdag
09:0011:00
Donderdag
09:0015:00
Vrijdag
11:0017:00
Zaterdag
12:0015:00
Zondag
Gesloten