Reviews

4,0
3 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Zorgvuldig, humor, integer, professioneel en toch persoonlijk. Fijne aandacht. Ik voel me krachtiger en meer in mijn lijf.
Salon
5 maanden geleden
Als klant word je vanzelfsprekend en makkelijk uitgenodigd om je over te geven, in vertrouwen en veiligheid contact te maken met jezelf door de vloeiende overgangen en het brede aanbod van gebruikte technieken tijdens de massage. Evelien creëert een flow, een samenzijn, waardoor ik makkelijk, licht en gesteund contact kan maken met lichaam, gevoel, zijn. Woorden die bij mij opkomen: vloeiend, overdaad, uitnodiging, rust, warm bad, zachtheid.
Salon
5 maanden geleden
Geraakt in mijn body en soul, bevestigd in mijn lijf en haar mogelijkheden. Dit gebeurt met zorg en aandacht.
Salon
5 maanden geleden

Over

Back to balance
Donker Curtiusstraat 7
1051JL Amsterdam

Wil jij je lijf voelen? Dat kan met massages van Evelien. Zij heeft aandacht voor jouw wens en is betrokken bij je proces. Ze geeft stevige liefdevolle massages en is doortastend en verruimend. Regelmatig een massage helpt je om stress los te laten en meer in verbinding te leven met je lijf. Voel je vrij in je lijf! Evelien heeft een speciale massagetafel met borst-uitsparing; dit is een verademing voor elke vrouw. Zo hoef je niet op je borsten te liggen. Dit voelt comfortabel omdat je rug zo beter kan ontspannen.

Maandag
12:3021:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:3018:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt