Bamboo and Sense

Kaprijkestraat 47, 4826CC Breda
3,9
8 reviews
Kaprijkestraat 47, 4826CC Breda
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

3,9
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Wij hadden twee maal de ontspanningmassage geboekt, maar zonder enig overleg kreeg ze een bamboemassage. Na tussentijds aan gegeven dat het niet naar wens was is de masseuse gewoon doorgegaan met de bamboemassage. Na netjes te hebben aangegeven dat dit niet is wat we willen, worden we raar aangekeken en slecht te woord gestaan. Ik had het erg op prijs gesteld als je voorgaand aan de massage bespreekt wat er wel en niet gedaan moet worden, en niet op eigen houtje beslissingen te maken.
A.
2 maanden geleden
Heerlijke massage gehad! Ook mogen kennismaken met de bamboe en aangenaam verrast door de intensiteit van de ontspanning die dat teweeg bracht! Fijne masseuse ook. Voor mij was het nog net iets prettiger geweest als de overgang tussen binnenkomen en de massage iets langer had geduurd (even kort gesprekje ipv meteen beginnen?) maar dat is een persoonlijk ding. Ook het omkleden voor en na zou ik het liefste alleen doen, mogelijk was het slechts dit keer niet het geval. Al met al heerlijk ontspannen naar huis gegaan en zeker voor herhaling vatbaar!
Lotte
6 maanden geleden
Ik heb een super heerlijke ontspannings massage gehad! Ben echt tot rust gekomen. Aardige vrouw, na afloop een lekker kopje thee gedronken en gezellig gekletst. Zeker voor herhaling vatbaar!
Yasmina
6 maanden geleden
Sfeervolle inrichting, weldadige warmte, masseuse heeft een goede energie en heerlijk warme handen. Ik had een ontspanningsmassage geboekt maar ze liet me ook kennismaken met de bamboemassage, wat aan te bevelenis, beter dan hotstone.
Yvette
6 maanden geleden
Ik had een stoelmassage geboekt, maar ik kreeg een bamboe massage met warme bamboestokjes. Ondanks dat ik me had verheugd op de stoelmassage, was de massage aangenaam.
Anoniem
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Bamboo and Sense
Kaprijkestraat 47
4826CC Breda

Bij Bamboo and Sense in de Wisselaar waan je je in een tropische sfeer waarbij rust, gastvrijheid en kwaliteit vooropstaan. Je kunt hier terecht voor heerlijke massages, waaronder een bamboemassage. Tijdens de massages wordt er enkel gewerkt met natuurlijke producten zodat je lichaam en huid optimaal verzorgd worden. Het team zorgt er met haar behandelingen voor dat spanningen verminderen, jouw energie opnieuw in balans komt en dat stress wordt verwerkt. Zo wordt jouw gezondheid weer vanuit de basis opgebouwd en kun je er met nieuwe energie vol tegenaan.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt