Drijfriemstraat 66, Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,6
32 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Afgelopen woensdag langs geweest. Kon snel bij haar terecht. Vriendelijk ontvangen. Heeft de tijd genomen.
Ik kom al meerdere jaren bij Apple voor verschillende behandelingen. Apple weet wat ze doet dat merk je aan alles. Voor mij geen ander !
Toon reactie salon...
De salon is de laatste 2 maanden in zijn geheel veranderd, heel professional en met een enorme passie heeft ze dit gedaan. Ik ben al 3 jaar onder behandeling en ben zelf geen makkelijke vrouw, maar Apple ziet wat er mis met mij is, ik ben een borstkanker patient 6 jaargeleden geweest en iedere keer vindt ze weer een behandeling die mij weer iets verder brengt om confortabel te leven. Ik vind heet een geweldig mens, eerlijk oprecht en er is een kop op, daar hou ik van. Absoluut een aanrader.
Toon reactie salon...
Zoals altijd voor mij de beste. Ik kom al meerdere jaren regelmatig bij Apple en die weet precies wat ze doet. Ik zou zeggen geloof mijn woorden niet maar probeer het 1 x en dan weet je precies wat ik bedoel.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Apple
specialist in medische thaise massage en schoonheidsspecialiste
4.7
19 reviews

Over

Hallo ik ben Apple 39 jaar en heb 1 jonge dochter. Ik ben begonnen met masseren op mijn 18 in Thailand en heb daar al mijn diplomas gehaald. Zo rond mijn 27ste levensjaar ben ik naar Nederland verhuist. Na bij meerdere massagesalons te hebben gewerkt wilde ik toch perse voor mezelf beginnen omdat ik mijn eigen visie wil volgen. Daar ben ik nu hard mee op weg en hoop zoveel mogelijk mensen te helpen met het genezen van het lichaam en ook de geest.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

Banphrueksa
Drijfriemstraat 66
Den Haag

Aan de Drijfriemstraat in Den Haag vind je massagesalon Banphrueksa. Je bent hier aan het juiste adres voor een Thaise massage, zwangerschapsmassage, sportmassage, manicures, pedicures en gezichtsbehandelingen.

Eigenaresse Apple en haar collega Kitty hebben allebei meer dan 20 jaar ervaring en werken met veel passie. Een Persoonlijke benadering en vriendelijkheid staan in deze salon centraal en dat merk je gelijk als je binnenkomt. Er hangt een ontspannen sfeer in de salon waardoor je je direct op je gemak voelt. Apple en Kitty werken uitsluitend met biologische en natuurlijke oliën tijdens de massages. Breid je gezichtsbehandeling uit met het epileren en verven van je wimpers voor een extra touch.

Goed om te weten: je kunt hier alleen contant betalen en je kunt gratis voor de deur parkeren tussen 11:00 en 18:00. Buiten deze tijden gelden parkeertarieven.

MaMaandag
11:0019:00
DiDinsdag
11:0019:00
WoWoensdag
11:0019:00
DoDonderdag
11:0019:00
VrVrijdag
11:0019:00
ZaZaterdag
11:0019:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt