Be SpectaculHAIR

5,0
177 reviews
Kopenhagenweg 5, Den Haag
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
177 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Saar en haar salon Be SpectaculHAIR zijn simpelweg fantastisch! Al enkele jaren kom ik bij Saar voor knippen en kleuren en ik ga altijd tevreden naar huis. Niets is teveel, alles kan. Daarom zou ik iedereen aanraden om een bezoek te brengen aan Be SpectaculHAIR.
Saar is great. I cannot recommend her enough. I went to her salon with sad and no volume hair. We started talking on what to do and we agreed on what would look nice super quickly. She is always amazing, super attentive, professional, it’s a pleasure to go there as you always feel welcome and really well treated. My hair looks beautiful and happy again. I can’t thank her enough :)
Saar stelt mij altijd op m'n gemak en luistert goed naar m'n wensen. Altijd weer met een goed gevoel de salon uit. Love it.
Saar is een supergetalenteerde kapster,tel daarbij op aardig,attent,lief en gezellig.ik kom er graag voor uit scheveningen naar kopen de kopenhagenweg.
Super gezellig, adviserend en snel!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Saar
5.0
125 reviews

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Saar

Getalenteerd17
Deskundig16
Professioneel16
Vakkundig13

Over

Be SpectaculHAIR
Kopenhagenweg 5
Den Haag

Bij kapsalon Be SpectaculHAIR aan de Kopenhagenweg in Den Haag kun je terecht voor het knippen en stylen van je haar, diverse kleurbehandelingen zoals highlights of een balayage en een steampod behandeling. De steampod is een steam straightener, ofwel een stijltang op basis van stoom.

In de salon hangt een huiselijke en ontspannen sfeer waardoor je je direct op je gemak voelt. Eigenaresse Saar heeft meer dan 7 jaar ervaring in het kappersvak en werkt met veel passie. Je bent dus in goede handen als het om je haar gaat. Saar vindt klanttevredenheid belangrijk, daarom neemt ze echt de tijd voor jou en luistert ze altijd naar jouw wensen. Tevens kun je hier terecht voor een wimperlifting en zowel mannen als kinderen zijn welkom voor een knipbeurt.

Goed om te weten: er is gratis parkeergelegenheid in de buurt.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
L'Oréal
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Kappers in de buurt